oy canim benim :D jeli kis bu kadar sevdigini biLmiodum beni :D meLis jeLi bide asli oLsa yeter :D
sEmih Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #21 oy canim benim jeli kis bu kadar sevdigini biLmiodum beni meLis jeLi bide asli oLsa yeter
Bisquitte* Bayan Üye 8 Eki 2007 #22 sadece dieseL ve jeLimm vee crazy junior crazy girL danger ve özkan
RAINMAN Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #25 M€L!S;181193' Alıntı: tmm yanındaym bare su falan aL Genişletmek için tıkla ... Zuahah MELİS o SUU CENNETTE DEGİL CEHENNEMDE İŞE YARAR ASLINDA CENNETTE BULUNUR SUU KANIMCA BEN TATAK YORGAN TOPLARDIM öyle giderdim
M€L!S;181193' Alıntı: tmm yanındaym bare su falan aL Genişletmek için tıkla ... Zuahah MELİS o SUU CENNETTE DEGİL CEHENNEMDE İŞE YARAR ASLINDA CENNETTE BULUNUR SUU KANIMCA BEN TATAK YORGAN TOPLARDIM öyle giderdim
sEmih Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #27 jeLi saka kis sensis cehennemde yaniLirmi sen cehenneme git yana dur biz cennetten cikip gelios
RAINMAN Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #32 lütfen muhabbet konusuna cevirmeyelim oyunları ...bozmadan devam edelim .. cep telefonumu alırdım yanıma .... DEVAM
lütfen muhabbet konusuna cevirmeyelim oyunları ...bozmadan devam edelim .. cep telefonumu alırdım yanıma .... DEVAM
blackkont2 Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #33 pardon yeni ögrenyom ben hata yaptıysam özür Son düzenleme: 8 Eki 2007
blackkont2 Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #38 ne ruhsarı bee konuşmıyo benle zzaten espoirde herşeyi yetiştiro valla
Bisquitte* Bayan Üye 8 Eki 2007 #39 erSiN espoir bnm kuzenm ruhsaR bnm arkım habern oLsn oke mii ? dieseL jeLi özkan
blackkont2 Kayıtlı Üye 8 Eki 2007 #40 biliom yaww böyle kuzen herkese ((ben cennete espoiri istiom yanımda)) adımı da kullanmazsan sevinirim
biliom yaww böyle kuzen herkese ((ben cennete espoiri istiom yanımda)) adımı da kullanmazsan sevinirim