çeçenistan semalarında Allah (c.c) lafzı

$owaLyé

Kayıtlı Üye
6786Allah-lafzi-bulut.jpg

Son günlerde direnişin tırmandığı Çeçenistan da Müslümanları sevindiren operasyonlar üst üste geliyor. Mücahidlerin Ruslara karşı zor şartlarda gerçekleştirdikleri operasyonlarda Allah'ın yardımıyla Ruslar ciddi kayıplar veriyorlar!Kafkas dağları, mücahidlerin tekbir sesleri ile yankılanırken, gökyüzüne de Allah'ın ismi bulutlarla yazıldı.

Caharkale semalarında bulutların üzerinde gözüken Allah yazısı, herkesi heyecanlandırdı. Bu olay sonrası, tüm halk ve mücahidler Allah'ın kendilerine vereceği zaferin yakın olduğunu söylüyor ve bunun bir işaret olduğunu belirtiyorlar.

Çeçen mücahidler yaptıkları tüm açıklamalarda; Türkiye ve Dünya Müslümanlarından Çeçenistan'daki kardeşlerini unutmamalarını dua ve yardımlarıyla kardeşlerinin yanlarında saf tutmalarını istiyorlar
.

Türkiye yardım etmezki imkansız osmanlı olsa 2dk durmazdı taki fransa kralına bile yardım edip kurtarmıs orda müslüman kardeslerimiz ölürkenmi durucaktı!

arklar ben her sabah kurana abilere gidiyom onlar dediki rusyada 10 milyon müslüman varmıs ve sayı hergün artıyormus ayrıca rusya, islam devletlerinin kurduğu örgüte girmek için başvuru yapmış

Her Zaman Cecen KardeŞlerİmİzİn Şeh Şamİlİn Torunlarinin Kafkas Kartalinin Cocuklarinin Yanindayiz Allah Moskof Kafİrİne KarŞi Daİma Muzaffer Kila Allah Yardimcilari Olsun KardeŞlerİmİzİn

arklar ben her sabah kurana abilere gidiyom onlar dediki rusyada 10 milyon müslüman varmıs ve sayı hergün artıyormus ayrıca rusya, islam devletlerinin kurduğu örgüte girmek için başvuru yapmış

ALLAH CC DİNİNİ TAMAMLAYACAKTIR...
MÜSLÜMANLIĞIN TÜM DÜNYAYA HAKİM OLDUĞU ZAMAN,KIYAMET ZAMANIDIR..
ALAMETLERİN Bİ ÇOĞUNU YAŞADIK,YAŞIYORUZ....İSLAMİYETİN YAYILMASI VE DÜNYAYA HAKİM OLMASIDA BÜYÜK ALAMETLERDENDİR...
RABBİM CC O DEHŞETLİ VE AZAPLI GÜNDE ÜMMETİ MUHAMMEDİN YARDIMCISI OLSUN...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri