---> Çaya kaç şeker atarsınız... Çayı Şekersiz İçerim :D
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Mar 2015 #101 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... Çayı Şekersiz İçerim
P pembekedi Bayan Üye 11 Tem 2015 #106 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... 1 hurmayla 2-3 bardak çay içebiliyorum, şekeri bırakalı 3 ay oldu
H hastatemiz Bayan Üye 14 Eyl 2015 #114 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... ben hiç şeker atmıyorum öyle alıştım ki.. çok zararlı şeker 1 hafta denesin kullananlar çayın tadı bile farklı gelecek
---> Çaya kaç şeker atarsınız... ben hiç şeker atmıyorum öyle alıştım ki.. çok zararlı şeker 1 hafta denesin kullananlar çayın tadı bile farklı gelecek
B bellarita Banned 14 Eyl 2015 #115 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... ben çayı hep 2 şekerli içiyorumda dışarda içtiklerim daha bir acı geliyo yaa. psikolojikmi acabaa sizede oluyor mu
---> Çaya kaç şeker atarsınız... ben çayı hep 2 şekerli içiyorumda dışarda içtiklerim daha bir acı geliyo yaa. psikolojikmi acabaa sizede oluyor mu
Turquaze Kayıtlı Üye 27 Kas 2015 #117 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... İnce belli bardaktan içerim ve tek şeker kafi Bazen şekersiz içerim
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Kas 2015 #119 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... Şekersiz İçiyorum
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 27 Kas 2015 #120 ---> Çaya kaç şeker atarsınız... Seker kullanmiyorum 4-5 aydir