Cavcav bombaladı

HaDeS

Kayıtlı Üye
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, geçen hafta polemik yaşadığı Şenol Güneş'ten sonra bu kez de Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a fena yüklendi

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Fatih Terim ve Aziz Yıldırım'a yüklendi. Cavcav, "Yabancı transferinde 8'den sonra federasyona 1,5 milyon TL ödemek gerekiyor. Bunu söyledim, Terim'e soralım dediler. Ben de, 'Federasyonu Terim mi idare ediyor' dedim. Bana Terim'in 'Peki İlhan Cavcav mı idare edecek?' dediği bilgisi geldi. Bunlar insanı çok üzüyor" dedi. '

MİLLETİ ZORLA MI ÜYE YAPACAKSIN

'F.Bahçe'nin transfer politikasını da eleştiren Cavcav, "Veriyor 8 milyon, ondan sonra da mahalle mahalle '1 milyon üye kaydedeceğim' diye çıkıyor. Ayıp ya, sen milleti zorla mı üye yapacaksın" ifadelerini kullandı

---> Cavcav bombaladı

şenol hoca azıcık ayıp etmiş....

cropped_content_ilhan-cavcav-senol-gunesten-daha-iyi-goruyorum-diye-cevap-verdi_n2JIakW5VClib21.jpg

---> Cavcav bombaladı

ilhan cavcav Türk futbolu için önemli bir değerdir..Yapilan ekestiriler son derece yersiz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri