CaSPeR35

---> CaSPeR35

Öncelikle sayfamı ziyaret etme nezaketinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Rica ederiz. :vala_02:

Adım Yılmaz Soyadım Bipp...

Soyadini begenmedim degil. :pp

İnternete Fazla Bağlı oldugumdan sosyal hayatımda sıkıntı yaşıyorum.

Dogal olarak. :86fbfc22636458d3912

Aslan burcuyum sözde Lider olmam lazım ama ben hiçbir toplumda lider olmak istemem.

Isteme zaten. :R

Aşk konusuna gelince bir defa aşık oldugumu sanıyorum:) Çok büyük sayılmazdım o zamanlar. Arkadasımın tavlamak istedigi ve benimde yardım ettigim :) ve her defasında Reddedildiği kıza aşık oldum. Hiç ilgimi cekmezdi aslında taki o gece yanıma gelip ''Sen bari yapma Yılmaz'' demesi o gece sabaha kadar onu düşünmeme sebep oldu. Artık o kız o günden önceki kız degildi benim için hergün Arttı onu düşündügüm dakikalar saatler.Neyse Aşk hikayesine cevirdim:) Aşık oldugumu düşündügüm tek kız o zaten ondan sonra o hisleri hissettigim başka kız olmadı.

Cok duygulandim. :uzgunkiz:

Çıktıgım oldu ama onun tadını alamadım.

Nasil bi tad bekliyordun acaba. xD

Gelelim hobilere Bak bu kısa sürecek korkmayın :)

Allah razi olsun. :R

Futbolu severim ama İzlemeyi değil oynamayı, Müziği severim ama söylemeyi değil dinlemeyi :)

Icinde sair varsa demek ki. hahaha

Bu kadar yeter heralde zahmet edip okuduysanız güzel gözlerinize Sağlık :) Forum içinde bikaç sey söyliyeyim son olarak. Forum içinde bikaç sey söyliyeyim son olarak. Burda gördügüm ve takdir ettim en güzel sey kimse kimseden üstün yada kimse kimseden alt degil yönetim ve user arasında kopukluk yok az bi zaman oldu burdayım inşallah daha uzun zamanlarda olacam.
Bu düzen umarım hep böyle devam eder.

Amin. :kk:

**

Memnun oldum bende merve. :I

---> CaSPeR35

Zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim. [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

---> CaSPeR35

Bende internete fazLa bağımLıyım gaLiba da :) Ama sosyal hayatta da aktifimdir :D hem okumak hemde çalışmak güzeldir :D bende aynen öyle yapıyorum :D

GüzeL oLmuş sayfan :D Pc'ne sağLık :D xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri