CaSPeR35

---> CaSPeR35

yazmış diye gözüktüğü için hiç bir şey yazmamıştım :D
ama uyarı yapmışım sana :D

neyyse banada güzel atarlanmışsınn :D

yılmaz,
aslında bu yazdıklarından daha çok şey biliyorum :)
bazı hobilerimiz ortak :)
ama kitp konusunda büyük bir tezatızz :D kitap okumayı istersen eğere senin tarzına göre kitap bula bilirim :D birgül bana kitap bul demen yeterli :D

seni tanıdağıma çook sevindim ve daha tanımaya devam :)

---> CaSPeR35

yazmış diye gözüktüğü için hiç bir şey yazmamıştım :D
ama uyarı yapmışım sana :D

neyyse banada güzel atarlanmışsınn :D

yılmaz,
aslında bu yazdıklarından daha çok şey biliyorum :)
bazı hobilerimiz ortak :)
ama kitp konusunda büyük bir tezatızz :D kitap okumayı istersen eğere senin tarzına göre kitap bula bilirim :D birgül bana kitap bul demen yeterli :D

seni tanıdağıma çook sevindim ve daha tanımaya devam :)

Çok iyi atarım :R Çok şey bildiğini ıspatladın canım Kitap konusunda şuan için bir tavsiyeye ihtiyacım yok ama olursa ilk çalaçagım kapı sensin :)

---> CaSPeR35

Kendini çok güzel ifade etmişsin Casper35 namıdeğer Yılmaz :) Seni yazılarından tanımak güzel , daha yakından da tanımak isterim .

Müzik Dinleyip , Sahilde oturmak . Gerçekten güzel bir durum . Hele de Yaz günlerinde .. Güneş hafiften elveda derken Şehr-e , hafif hafif dalgalar vururken sahile ve çalarken fon müziğinde güzel bir parça dalıp gitmek uzaklara .. Zor olmasa gerek :)

Unutmamalı ki ; Bazı insanların Sosyal Yaşantısı yine kendisidir :) Sosyallik , çok gezip , orda burda takılmak mıdır ? Tabi ki değildir . Müziğin , Futbolun ve Sinemaların varsa eğer bundan iyisi Şamda Kayısı :)

---> CaSPeR35

Eyvallah kardeşim yakındanda tanırsın zamanla.

Zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim. Bu güzel yorum içinde ayrıca teşekkür ederim :)

---> CaSPeR35

yeni okudum sayfayı :) kendini güzel anlatmışsın :)

son paylaştığın videoyuda şuan dinliyorum.. Güzel bir şarkıymış

Allah herşeyi gönlüne göre hayırlısı ise versin Arkadaş.. :)

---> CaSPeR35

Senin sayfaya baktıktan sonra inceden sogudum ama yinede seviyorum sayfamı sadeliği :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri