CaSPeR35

---> CaSPeR35

GnGgXb.png

hıhh2

---> CaSPeR35

tumblr_mt1c5c593d1shlmfoo1_500.jpg

@CaSPeR35'in yıllardır kullandığı imzası,
bi tane de KaraKartalı vardı tabi :) ;

"Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin!
Grisi yoktur aşkın; ya siyahı, ya beyazı seçeceksin."

Sonra bi anda BEYAZ yazıyordu orada.
Ve bize bir Beyaz sayfa açıldı..

Tam 2 ay önce ikimizin arasında geçen bi muhabbet. :)
Burda dursun istedim.

Beyaz'ım.. Ben seni böyle sevdim ;
...

Y: Hep Gri kal sen böyle. tamam boşverdim.
Z: Sensin gri, avatarlar bile hep gri.
Y: Ben en azından çaba gösteriyorum sen kapalı Gri kutunda kal :M
Z: Görüyorum görüyorum gösterdiğin çabaları. :M
Y: Sen böyleyken anca bu kadar :M
Z: Sen anca görmek istediklerini gör zaten. Suratsız. hıhh2
Y: Soruyoruz bir şey anlatmıyorsun ki görelim. Anca boşver sen anlarsın :M
Z: Anlarsın anlarsın sen. Anlamazsan da bi şekilde anlatırım. :M Güzelim sayfama tükürdü gitti pis admin.
Y: Anlat neyi bekliyorsun ki :M hahaha Bereket gelir sayfana...
Z:
Yine bi genelleme, yine bi genelleme. Neyse. Allah razı olsun. xD
Y: Sen konuyu saptır anca. Neyse. Amin cümlemizden :)
Z: Sen böyle olduğun sürece daha çook saptırırım. :)
Y: Sen bahane arıyon. Bahane arayana da bahane çok. :)
Z: Yanılıyosun. :) Zamanla görürüz.
Y: İşte sorunda orda belki zaman gelirde biz olmayız. :)
Z: Derken ? :)
Y: Boşver anlarsın sonra :)
Z: Sırf bu cümleyi geri iade edebilmek için attın ortaya kafamı kurcalayacak bişey. :)
Y: yoo derken yazınca aklıma geldi doğaçlama yani :)

Ne hissettin hoş bir cevap değilmiş demi. :M
Z: Hoş olmadığını bende biliyorum. :M
Aramızda bi fark var ama, ben senin ne demek istediğini anladım. :)
Y: Bile bile yapıyorsun. Gerçi sen beni sinir edince mutlu oluyorsun :M

Ne demek istediğimi anlasaydın hala Gri olmazdın :R
Z: Ben mi seni sinir ediyorum ? :)
Sende beni anlasaydın aslında hiç de o rengi bana yakıştırmazdın. :M
Y: Eline geçen her fırsatta :)
İki parmağını gösterirsin bu iki dersin ben anlarım ama sen hiçbir şey göstermeden anlamamı bekliyorsun :)
Z: Sende beni sinir ediyosun, bile bile. :)
Marifet de orada zaten, her gösterileni anlamak basit bey'fendi.
Y: Benimki biraz kısasa kısas :)
Karşındaki görmüyorsa senin görmen de zorlaşıyor biraz Hanım'fendi :)
Z: Biraz mı ? Hodri meydan diyosun, iyi.. :)
Bakar kör müyüz biz neyiz anlamadım ki. :)
Y: Ne ara meydan okumaya geldin sen :)
Bakar körmüyüz bilemem ama senin adın bundan sonra Gri :R
Z: Gelmiyeyim mi :H
Bende sana direk siyah diyim bari. :)
Y: Gel istersen ama pişman olma :)
Nankörsün işte her gün ıspatlıyorsun bunu :)
Z: Gözümü korkuttun gelmiyorum. :M
Sen bana gri ismini takmakla nankörlük yapmadın sanki. hıhh2
Y: Korkarmışta :R
Beyaz mısın ?
Z: Hı ? :)
Y: Gri olmadığını söylüyorsun bende sordum cevapla bakalım :)
Z: Niye direk beyaz diyosun ki diğer şık olamaz mı Allah Allah :)
(Şimdi vuracak yumruğunu masaya nayıırr diyerek. :) )
Y: Soruyorum işte hayır Siyahım diyebilirsin :)
Türk filmi çeviriyo olsaydık olabilirdi :)
Z: Siyah olan sensin ben değilim. :) Acıktım ben, çıkayım da bişeycikler hazırlıyım..
Y: Bir soru cevaplıyamıyor gelmiş bana siyah diyor. :M
Hazırla hazırla bende çıkarım birazdan zaten.
Z: Ben sorsam sende cevap vermezsin. :M Uykumuz mu gelmiiiş :)
Y: Bir ön yargı daha. neyse :)
Hayır bugün uyumak yok bana. işlerim var bizar :)
Z: Kıvır kıvır :) Sorarım bak :M Anladım, keşke gece uyusaydın, iyice yorulacaksın.
Y: Kendi yaptığı eylemleri hep ben yapmışım gibi davranıyo :)
Biri erken girince çıkmak istemedim :M
Z: Ama hep taklit etmek zorunda mısın ? :) O biri bilseydi işlerinin olduğunu bu kadar takılmazdı. :M Hadi çıkalım da sende hallet işlerini sonra vur kafayı yat. :)
Y: Taklit etmiyorum ben :) Ben o birinden şikayetçi değilim.
Acıktım çıkayımda bişeyler yiyeyim demiyoda :M Benim iş bugun bitmez bitsede uyutmazlar :)
Z: Ben seni düşündüğümden dedim bea.
Nasıl bir işse artık. :) Neyse yorma kendini.
Y: Aman aman beni de düşünürmüş :R Amele işi :) Yarında ev taşınacak mecburen yoracam.
Z: Ovv taşınıyo musunuz ?
Boya badana o yüzden yapıldı desene :)Y: Biz değil ya Ablam taşınacak :) Soruyu kaynattın ya neyse Gri döner karşına gelir bu. :M
Z: Hee nerden bileyim :) Güle güle oturur inşallah.
O sorunun cevabını veriyorum bence.
Y: Sağol canım :) Marifet söylemeden anlamaktaydı demi :)
Z: Anlayabildiğine sevindim :)
Y: Umarım sende anlayabilirsin :)
Z: Anlıyorum :)
Y: Anlamana sevindim :) Hadi kaçtım ben sende atıştır bişeyler :) Görüşürüz.
Z: Görüşürüz kolay gelsin.
Y: Sağol suratsız.

Son düzenleme:
---> CaSPeR35

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] aynı şeyleri bir daha yaşıyor gibi oldum :) Baya iyi kıvırmışsın ama ben yine netmişim her zamanki gibi :R
Didişmeler hala devam ediyor edecekte :) İyi ki varsın ya Bidenemmm :)

---> CaSPeR35

1P09kb.png

.. ee bi de kilo alman lazım [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] biliyorsun. :Ü
Patatesli, peynirli, soğanlı börek.
Sana özel.. afiyet olsun. :pp

---> CaSPeR35

1P09kb.png

.. ee bi de kilo alman lazım [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] biliyorsun. :Ü
Patatesli, peynirli, soğanlı börek.
Sana özel.. afiyet olsun. :pp

Obez yapacan sen beni anlaşıldı xD Sanki çok zayıfmışım gibi taktı kiloma :)
Çok güzel görünüyo aşkım ama bir dilim yetmez :H

Eline sağlık bitanem Seviyorum Seni...​

---> CaSPeR35

Öncelikle sayfamı ziyaret etme nezaketinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Beklentiniz çok büyük olmasın :) Özenle hazırlanılmış bi yazı olmayacak:) Belki uykum gelir umuduyle nette dolaşırken bir anda verdigim bi kararla yazmaya başladım. HaDi BakaLIm :)

Adım Yılmaz Soyadım Bipp...İzmirde yaşıyorum Açık ögretim işletme 3.sınıf ögrencisiyim. Ögrenim hayatım Gayyet iyi gidiyor. Bu Duruma bende Şaşırmıyor degilim:) İş hayatıma gelince öyle abartacak bişey yok İnternet Cafede 17:00 - 00:00 saatleri arasında çalışıyorum. İnternete Fazla Bağlı oldugumdan sosyal hayatımda sıkıntı yaşıyorum. Aslan burcuyum sözde Lider olmam lazım ama ben hiçbir toplumda lider olmak istemem. Kalabalık ortamlar benim yalnız oldugum ortamlar diyebilirim. Sakinliği severim müzik dinleyip sahilde oturmak benim için pahabiçilmez.

Aşk konusuna gelince bir defa aşık oldugumu sanıyorum:) Çok büyük sayılmazdım o zamanlar. Arkadasımın tavlamak istedigi ve benimde yardım ettigim :) ve her defasında Reddedildiği kıza aşık oldum. Hiç ilgimi cekmezdi aslında taki o gece yanıma gelip ''Sen bari yapma Yılmaz'' demesi o gece sabaha kadar onu düşünmeme sebep oldu. Artık o kız o günden önceki kız degildi benim için hergün Arttı onu düşündügüm dakikalar saatler.Neyse Aşk hikayesine cevirdim:) Aşık oldugumu düşündügüm tek kız o zaten ondan sonra o hisleri hissettigim başka kız olmadı. Çıktıgım oldu ama onun tadını alamadım.

Gelelim hobilere Bak bu kısa sürecek korkmayın :) Futbolu severim ama İzlemeyi değil oynamayı, Müziği severim ama söylemeyi değil dinlemeyi :) azda olsa basketbol'a ilgim var. Kitap hiç okumadım Çok okumak istedim girişimdede bulundum ama yanlış kitap seçmişim heralde hiç bitiremedim:) Sinema vazgeçilmezim Belli bir kategorim yoktur her tarz filmi izleyebilirim yeterki izletsin. Birde Film kürtülüm var diye yabanci oyuncuların isimlerini tek tek ezberleyenlere kıl oluyorum. Pes Oynamayı çok severim. çeşitli turnuvalarda derecelerim var. :)

Bu kadar yeter heralde zahmet edip okuduysanız güzel gözlerinize Sağlık :) Forum içinde bikaç sey söyliyeyim son olarak. Burda gördügüm ve takdir ettim en güzel sey kimse kimseden üstün yada kimse kimseden alt degil yönetim ve user arasında kopukluk yok az bi zaman oldu burdayım inşallah daha uzun zamanlarda olacam.
Bu düzen umarım hep böyle devam eder.

...

memnun oldum yılmaz hiç asosyal birine benzemiyosun farklı iş bulursan aşarsın bu sorunu bence kardeşşim :)

---> CaSPeR35

Obez yapacan sen beni anlaşıldı xD Sanki çok zayıfmışım gibi taktı kiloma :)
Çok güzel görünüyo aşkım ama bir dilim yetmez :H

Eline sağlık bitanem Seviyorum Seni...​

Bi tepsi yaptım dün hayatım hepsi senin olsun, canıma minnet. :Ü
Seni Seviyorum ;*

---> CaSPeR35

Bu söz senin sözün ya bak çalmışlar. :H

Sen - Ben yok. BİZ varız.

tumblr_n6a6v32Onc1s2t3q3o1_500.gif

" Ben seni her özlediğimde, bu dünyanın uzak bir yerinde, bir kadın ağlar. Hiç kavuşamamış aşıkların öykülerini anlatır bir yazar bir yerlerde.

Ben seni her özlediğimde, senin kalbine bir sancı çarpar, sebebini anlamazsın.

Ben seni her özlediğimde, hiç bilmediğim dillerde şarkılar söyler kalbim ve en çok aklımın direği sızlar. Özelimin o ağır dumanını, sigara gibi içime çekerim, ciğerlerim sen sebepli verem olur.

Ben seni her özlediğimde, en sıcak yaz günleri bile kışa döner. Soğuk bir rüzgar vurur yüzüne, nereden geldiğini anlayamazsın. “Şeytan yokladı” dersin yanındakilere, boynundan öper ruhum, farkına varamazsın.

Ben seni her özlediğimde, bir yaprak düşer ağaçtan. Özlemin o şiddetli sarsıntısına cevap verir zar zor ayakta durmuş son yaprak çünkü dünya farklı dengeler üzerine kuruludur ve her duygunun gökyüzünde bir karşılığı bulunur.

Ben seni her özlediğimde, bir müzisyen yanlış notaya basar. Seslerin o tuhaf çığlığında yankılanır hasretim, kimse duymaz, sen bile; benimle o enstrüman arasında garip bir acı çınlar.

Ben seni her özlediğimde, anılarımızdan bir an yanar aklımda, ucu tutuşturulmuş mektuplar gibi, kül olur. Her özlemim kalbimde başka bir yara açar, her yara çareyi daha fazla kanamakta bulur.

Ben seni her özlediğimde, bir melek dünyaya düşer, uzaktan bakar halime, üzülür.

Ben seni her özlediğimde, bir saliseliğine durur zaman, kimse fark etmeden iç çeker şu yaşlı, koca dünya ve devam eder dönmeye; bana da devam et demek ister gibi..

Ben seni her özlediğimde, kirpiklerimin ucuna birikir yaşlar, akmaz ama buz gibi donup kalır gözbebeklerimde.

Ben seni her özlediğimde, başka kılıklarda gelip girerim rüyana, tebessümümü tanır aklın ama uyanınca hepsini hatırlamazsın, ancak hayra yorarsın.. "

---> CaSPeR35

Ben seni her özlediğimde bir saliseliğine durur zaman kimse fark etmeden iç çeker şu yaşlı koca dünya ve devam eder dönmeye; bana da devam et demek ister gibi..​

Ben seni her özlediğimde elimi kalbime koyarım bilirimki o kalpte SEN varsın...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri