CANIM MISIRLI mancar ÇEKTİ :D
Eszmerqiiz Bayan Üye 24 Tem 2007 #62 iLk sAyfada Özkan süt demis valla benimde canim süt çekti okuyunca içimde Gelim
AnqéŁ ~ Bayan Üye 24 Tem 2007 #65 kanka sigarayamı başladın ayıp =) şey çekti Big_King XXL Jumbo boy patates ve cola =)
__user__yeah__ Kayıtlı Üye 25 Tem 2007 #69 BuzzZZZzz gibi mojo cekti potakalllı sevmem mor olandan zuaaahah
B bikerboys26 Kayıtlı Üye 25 Tem 2007 #70 Benim Canim Acayip Sekilde Yogurtlu Iskender Cekti Yafs....
schatzi Bayan Üye 26 Tem 2007 #71 ayy şöle sabh sabahh karışık bi tostt( kaşarları yanlarından aşağıya doğru erimişş çıtır çıtırr ekmeği ) yanınada fanta olursa hayır demem valaaa
ayy şöle sabh sabahh karışık bi tostt( kaşarları yanlarından aşağıya doğru erimişş çıtır çıtırr ekmeği ) yanınada fanta olursa hayır demem valaaa
D donotclick Kayıtlı Üye 29 Tem 2007 #75 buzz gibi bi coca cola istedi markete inip almak çok zor geliyor..
RAINMAN Kayıtlı Üye 30 Tem 2007 #77 akbabaalper' Alıntı: Canım bazlama arasında tereyağı ve çilek reçeli çekti. Genişletmek için tıkla ... ulaa yazını gördüm benim canımda çekti valla
akbabaalper' Alıntı: Canım bazlama arasında tereyağı ve çilek reçeli çekti. Genişletmek için tıkla ... ulaa yazını gördüm benim canımda çekti valla
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 22 Eki 2009 #80 ---> Canım ....... çekti???? makarna