canan arikman "“Başörtüsü çocuk tecavüzlerini arttırdı”

yesil83

Bayan Üye
Herkes haberlerde gormustur. O uzun haberin metnini buraya eklemeyecegim. Bizzat dinledim.
Ozet olaran chp millet vekili canan aritman diyorki...

Cocuklarin basina ortu ortmekle onlari cocukluktan cikarip "kadin" yerine koyuyormus aileleri o yizden adamlar onlari kadin olarak gorup tecevuz ediyormus.

Tecavuz olaylari minik cocuklarin basini ortmek arttirmis.

Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz..

.................

Kimse bebegi 3-5 yasindaki bir kiz cocugunu basortulu disarda gezdirmiyor. Herkes fotograf cekmek icin bebeklerin ve cocuklarin basina basortu baglayip resim cekiyor.

3-5 yasindaki cocuk namaz kilmasini bilirmi?

Bilmez tabi ama benim 6 yasindaki yegenim basini ortup namaz kiliyormus gibi yapiyor (bazi dualari sureleri biliyor ama namaz kilmasini bilemez herhalde)
3 ve 1, 5 yasindaki yegenlerim basina tekke takip namaz kiliyor gibi yapiyor.. kendilerince dua ediyor dilleri donmedigi halde... yoksa ne anlarlar.

Simdi sen gel o 6 yasindaki yegenimi kadin gibi gor...

Iyice kafayi yedi bazi insanlar. Ruhunda sapiklik var. Demekki oyle bir kiz gorduklerinde kadin gibi goruyorlar sapiklar.

---> canan arikman "“Başörtüsü çocuk tecavüzlerini arttırdı”

Bu insanların elinde olsa bir tane bile başörtülü insan bırakmazlar.Sözde demokratlar.

O Kadar da Değil ya..

O Zaman Bıraksınlar Öğrenci Evlerini :R

Töbeee ..

Başka Konumu yok ya herşeyi türbana çekiyorlar..

Çekiştire Çekiştire Bitiremediler.

Valla Sıktı Artık Kabak Tadı Verdi Yani..

Değiştirin Gündemi :M

Bu insanların elinde olsa bir tane bile başörtülü insan bırakmazlar.Sözde demokratlar.

Chp buyuk hazirlik yapiyordu meclise kapalilari sokmamak icin.
Ama galiba birisi ona merve kavakci ve ecevitin sonunu hatirlatmis olacakki kendini geri cekti. Ve gecen gun aciklama yapti. Onlar imam hatipleri camileri acmis :) basortusu konusindada ustlerine duseni yapmislar. :)

Komedi niyetine kemali dinliyoeum ben stres atiyorum :)

Chp buyuk hazirlik yapiyordu meclise kapalilari sokmamak icin.
Ama galiba birisi ona merve kavakci ve ecevitin sonunu hatirlatmis olacakki kendini geri cekti. Ve gecen gun aciklama yapti. Onlar imam hatipleri camileri acmis :) basortusu konusindada ustlerine duseni yapmislar. :)

Komedi niyetine kemali dinliyoeum ben stres atiyorum :)

Konuşma çok ama icraat yok ablacım.. :)

Onlar sadece konuşur bizde sadece dinleriz ötesi olmaz xD

o kişiyi milletvekili adayı yapan zihniyetin beyin yaşı kaç acaba

%50-60 ı muhafazakar bi ulkede
Boyle sacmaliklar yapiyosun
Sonra iktidar olma cabasina giriyosun.

Bu ulkenin herseyden once adam gibi muhalefete ihtiyaci var.

Konuşma çok ama icraat yok ablacım.. :)

Onlar sadece konuşur bizde sadece dinleriz ötesi olmaz xD

Bosver kardesim. Bizim yuzumuz guluyor nasilsa secimlerde hamd olsun. Otesini sevmeyenler dusunsun. Bizim gerilecegimiz bir durum yok yani...

Düşünceyi iyi anlamak ve yazılanı iyi okumak gerekir ;

"Bir kız çocuğunun başını türbanla bağlarsanız ona kadın kimliği vermiş olursunuz. Onu çocuk olarak görmediğinizi söylüyorsunuz. Ben bilim insanıyım. Bir çocuğun başını bağlamak onu çocuk olarak görmemektir. Onu kişi olarak görmektir, onu kadın olarak görmektir. O nedenledir ki bu ülkede çocuk tecavüzleri artmaktadır. "

Kaynak : http://www.haber3.com/chpli-aritman...ni-arttirdi-haberi-2280319h.htm#ixzz2joZZxR1M

Düşünceyi iyi anlamak ve yazılanı iyi okumak gerekir ;

"Bir kız çocuğunun başını türbanla bağlarsanız ona kadın kimliği vermiş olursunuz. Onu çocuk olarak görmediğinizi söylüyorsunuz. Ben bilim insanıyım. Bir çocuğun başını bağlamak onu çocuk olarak görmemektir. Onu kişi olarak görmektir, onu kadın olarak görmektir. O nedenledir ki bu ülkede çocuk tecavüzleri artmaktadır. "

Kaynak : http://www.haber3.com/chpli-aritman...ni-arttirdi-haberi-2280319h.htm#ixzz2joZZxR1M

Az bise mi?

tartışılacak bir tarafı yok bu sözlerin. düpe düz saçmalık. Akpli de değilim bu arada.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri