Çakal Filmine Ağır Eleştiri

RaPizM^^

Bayan Üye
cakalfilmineagirelestir.jpg

ismail Hacıoğlu'nun başrolündeki Çakal filminin galası yapıldı.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ filmi izleyenler arasındaydı.

Aytuğ "Çakal filminin galasına gittim ve fena halde rahatsız oldum. Çünkü küfürün bini bir paraydı. Hem de ne küfürler... Sin-kaf sanki kelimelerin arasında virgül gibi kullanılıyordu. Öyle itici öyle rahatsız ediciydi ki filmin öyküsünün duygusunun içine girmekte çok zorlandım" diye yazdı.

Kendisi gibi birçok kişinin de küfürden rahatsız olduğunu dile getiren Aytuğ ismail Hacıoğlu'nun Oyunculuğunu ise övdü.

---> Çakal Filmine Ağır Eleştiri

sabah gazetesi yazarlarını adam yerine koymak hata olur bence, kufur belli bir kisim insanların kulturlerinin buyuk bir bolumunu oluşturur ve bunu görmezden gelip 0 empati yapmak cehalettir. filmde gercek hayatta oldugu gbi bu tarz insanlar anlatilmistir, bana gore filme gercekcilik katmistir. bu yazıyı yazan arkadasta sinemaya fln gitmesin bnce, otursun evde ilahi dinlesin. daha yararlı olur kendisi için

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri