---> ByShekil.... tskler...
K kbraa Bayan Üye 21 Ocak 2010 #22 ---> ByShekil.... yaa tmm esas yoruma gelelim asb yakısklsnz efndm
K Ketum Banned 23 Ocak 2010 #28 ---> ByShekil.... TunceliLi olduğun belli oluyor ama vfotoğrafları çektiğin yer Tunceli değil herhalde ? Tunceliyi iyi bilirim :+)
---> ByShekil.... TunceliLi olduğun belli oluyor ama vfotoğrafları çektiğin yer Tunceli değil herhalde ? Tunceliyi iyi bilirim :+)
Iremciq Bayan Üye 23 Ocak 2010 #29 ---> ByShekil.... ByShekil' Alıntı: benim gibi yakısıklı kankan oldugu için sanslı olmalısın Genişletmek için tıkla ... HyHy ainen öLe Kanka xD
---> ByShekil.... ByShekil' Alıntı: benim gibi yakısıklı kankan oldugu için sanslı olmalısın Genişletmek için tıkla ... HyHy ainen öLe Kanka xD
ByShekil Kayıtlı Üye 15 Eyl 2010 #33 ---> ByShekil.... Yetkililerden Rica Etsem Bu Resimleri Silebilirmiyiz Hatta Konuyu Komple Silelim Şimdiden Teşekkürler
---> ByShekil.... Yetkililerden Rica Etsem Bu Resimleri Silebilirmiyiz Hatta Konuyu Komple Silelim Şimdiden Teşekkürler
ByShekil Kayıtlı Üye 15 Eyl 2010 #35 ---> ByShekil.... kaldıra bilsem kaldırcam zaten ban yesemde sorun degil