Burak tura inanıyor

Néppox

Kayıtlı Üye
burak6_4OLMV.jpg


Burak Yılmaz, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalacağına inanıyor. FIFA'nın internet sitesine konuşan golcü oyuncu, Schalke'yi eleyebilecek güçte olduklarını söyledi. Burak, Galatasaray'la ilgili düşüncelerini de paylaştı.

FIFA'nın resmi internet sitesi, Galatasaray'ın milli golcüsü Burak Yılmaz ile bir röportaj gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı futbolcu açıklamalarında Schalke maçına değinerek "Schalke güçlü bir takım. Ancak son 8'e kalacak bir güçlü bir ekibiz. Tamamen bu maça odaklandık" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında üst üste kaybedilen maçlara karşın mücadeleyi elden bırakmadıklarına dikkat çeken Burak, “Yitirdiğimiz maçların ardından kendimize olan inancımızı hiç yitirmedik. Turu geçeceğimizi düşünüyorduk. Sonunda tur atlamayı başardık" yorumunu yaptı.

Hakan Şükür ile karşılaştırılmaktan gurur duyduğunu dile getiren Burak, Galatasaray'da harika bir sezon geçirdiğini de vurguladı. Yıldız oyuncu "Galatasaray benim evim gibi. Daha önce hiç hissetmediğim bir güven duygusu var. Burada çok mutluyum. Her an elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Profesyonelce yaşıyorum. Fizik ve ruh sağlığımla yakından ilgiliyim. Çok sıkı çalışıyorum. Daha iyi olabileceğimi düşünüyorum. Türkiye'nin en büyük dört takımında forma giymek büyük bir ayrıcalık." dedi..
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst