Bunları biliyor musunuz ? (Ya TÜRKÇE Ya Hiç)

---> Bunları biliyor musunuz ? (Ya TÜRKÇE Ya Hiç)

Bizim bildiğimiz 'büyük' adamlar Türkçe de Türkçe dese hiçbir sorun olmaz. Önceden var mıydı böyle? Kim hangi cesaretle yabancı isim koyabilirdi ki?
Sert olmak lazım sert. Ya da bazı şeyleri ortaya koymak lazım;)

+rep !

hazırlık sınıfı her ülkede var
türkçe konuşması okuması çok kolay ama dil bilgisi bakımından zordur.
Türk okulları sayesinde istersen afrikada istersen çinde türkçe ögretmeye çalışıyorlar.

©ﻕΞתς яΞiš;2152892' Alıntı:
İngilizce dünyanın en çok konuşulan dili değildir ki.
Nedeni coğrafi özelliği.
Türkçe dediğin gibi basit bir dil değil.
Ancak herşeyiyle yeterlidir.
Hatice'ninde dediği gibi İngilizce yeterli bir dil olduğu için mi tercih edildi ?

Hani dahi anlamındaki da-de ayrı, her şey falan filan!?

Daha Ana dilini bile adam gibi konuşamıyorken kalkmış diller üstüne ahkam kesiyorsun. Yok Türkçe basit bir dil değilmiş, İngilizce de şöyleymiş böyleymiş. Bilmeden, öğrenmeden fikir sahibi olmak, tipik bir örneği daha..

Hani dahi anlamındaki da-de ayrı, her şey falan filan!?

Daha Ana dilini bile adam gibi konuşamıyorken kalkmış diller üstüne ahkam kesiyorsun. Yok Türkçe basit bir dil değilmiş, İngilizce de şöyleymiş böyleymiş. Bilmeden, öğrenmeden fikir sahibi olmak, tipik bir örneği daha..
Şu yazıyını yaklaşık 10 defa okudum , ama hiç bir anlam çıkaramadım ??
Ben neyi savunmuşum sence ? da-de dahi ne Allah'ını seversen ?? İnan alaka kurmaya çalışıyorum ama kuramıyorum. Kesinlikle haklısın bak , Ana dilini bile adam gibi konuşamıyorken bana ahkam kesmişsin :)

Dünya gelişmiş eğitim sisteminin 25.şekli uygulanan bir ülkede ne kadar ilgi çekmek için renkli afiş kullanılsa bile yaf bu nasıl bi afişmiş deyip üstünden geçerler :)

Teşekkürler kardeşim ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri