BunLarda Bennn ve cancanlarım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> BunLarda Bennn ve cancanlarım :)

İlk fotodaki kankan hoş kız, kuzenin yakışıklı ama tipim değil, dersane kankası bildiğimiz apaçi ve sana karşı boş olmadığını düşünüyorum. Ayrıca tahtadaki yarım daireler bana çok ayıp şeyler çağrıştırdı.

Ahmet'e gelince burda sayfalarca yazsam açıklayamam, çok komplike bir insan. Kendisini ifade edebilmek için 3 saatlik film çeksem kısa metraj kalır bu karizmanın yanında. Cep telefonu ile bir bütün oluşturması falan, off. feci halde etkilendim.

dersane kankasına dikkat et, o çocuktaki bakışları beğenmedim ben. kanka ayağı bilmem ne ayağı derler, ama bak Ahmet için öyle düşünmüyorum, bu çocuktan zarar gelmez.

Ahmet'im bişey yapmaz çünkü kardeşim :D

kankamda dershanede oldugu için kardeş gibiyiz yani :D yorum için saol yani

Ahmet kardeşin mi? Öz kardeşinse eğer çok fena yamuldum.
Ben Ahmet'i manitan sandım.

yorum yaptımmı hatrlamıyorum ama yaptıysamda bidaha yapım nolcak :pp

o çiçeklerden bende istiyorum. ilk resmi cok beğendim. bide bide cok sekersin asb :11:

İlk fotodaki kankan hoş kız, kuzenin yakışıklı ama tipim değil, dersane kankası bildiğimiz apaçi ve sana karşı boş olmadığını düşünüyorum. Ayrıca tahtadaki yarım daireler bana çok ayıp şeyler çağrıştırdı.

Ahmet'e gelince burda sayfalarca yazsam açıklayamam, çok komplike bir insan. Kendisini ifade edebilmek için 3 saatlik film çeksem kısa metraj kalır bu karizmanın yanında. Cep telefonu ile bir bütün oluşturması falan, off. feci halde etkilendim.

dersane kankasına dikkat et, o çocuktaki bakışları beğenmedim ben. kanka ayağı bilmem ne ayağı derler, ama bak Ahmet için öyle düşünmüyorum, bu çocuktan zarar gelmez.

sana ne diyim bilmiyorm ama yorumuna yarım saat güldüm .)

Son düzenleme:

yorum yaptımmı hatrlamıyorum ama yaptıysamda bidaha yapım nolcak :pp

o çiçeklerden bende istiyorum. ilk resmi cok beğendim. bide bide cok sekersin asb :11:

sana ne diyim bilmiyorm ama yorumuna yarım saat güldüm .)

aL senin oLsun canım senden deqerLimi (çiçekLer)
saoL bitanem

Güzel hoş kareler :)

Sadece gözlerinin olduğu bölümde gözlerinde lens mı var yoksa kendi Gozun mü ? :)

Asb :)

cnm teşekkür ederim ama ne qözlerim bozuk nede LEns ışık çarpınca öle oluyo kendi qözlerim yani

---> qünceLLL''''

165545_173522716023893_100000984969088_401587_1234263_n.jpg

bayıldımm buna :)
cok cok guzelsın tatlım benım maşAllah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri