saolun allah vergisi :)
BuTtErFlY Bayan Üye 21 Kas 2007 #142 schatzi' Alıntı: saçlarındaki sarıları hiç yakışmamış Genişletmek için tıkla ... evet
CoSSeCanT Kayıtlı Üye 21 Kas 2007 #143 ÜsTad tmm karizmasın ama niye saçına sarı boya attın neyse saoLL..
Bisquitte* Bayan Üye 6 Ara 2007 #149 HaKaN' Alıntı: saolunda taktınız sarıya tamam yaw bidha boyatmam Genişletmek için tıkla ... :120:
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 30 Ocak 2008 #152 yakışıklıymıssın,4.resmi kendin çektiğin çok belli oluyo bu arada yanılmıyosam yani hehe
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 #153 yunus mor_duman Tskler. uğursuz kendim çekmesem niye kollarımı uzatim baba adammı boğcam resim çekerken illahi xD
yunus mor_duman Tskler. uğursuz kendim çekmesem niye kollarımı uzatim baba adammı boğcam resim çekerken illahi xD
harbikiz Bayan Üye 3 Şub 2008 #154 bütün resimlerde farklı biriymiş gibi gözüküyosun yaf Allah sevdiğine bağışlasın:...
MyRoSe Bayan Üye 3 Şub 2008 #156 bu forumda en merak ettıklerımden biride sen idin gormuş oldum harıka resımler dılerım yuzundeki tebessumu hiç yitirmezssin cnm
bu forumda en merak ettıklerımden biride sen idin gormuş oldum harıka resımler dılerım yuzundeki tebessumu hiç yitirmezssin cnm