sen satanistmisin acep?:) aklıma takıldı resimler kollarda çizik filan
crazy__17 Banned 21 Eyl 2007 #21 sen satanistmisin acep? aklıma takıldı resimler kollarda çizik filan
кıηgнт Kayıtlı Üye 21 Eyl 2007 #22 yaa şahsen ben hiç sevmedim hem arkadışın dediği gibi satanist misin sen... hem ben kırmızıyı sevmem sadece uzatmayı seviom şey gibi ıııı ibrahim toraman ,barış akarsu(huzur içinde yatsın) bu kadar hiç sevmedim.... seni deil saç sitilini
yaa şahsen ben hiç sevmedim hem arkadışın dediği gibi satanist misin sen... hem ben kırmızıyı sevmem sadece uzatmayı seviom şey gibi ıııı ibrahim toraman ,barış akarsu(huzur içinde yatsın) bu kadar hiç sevmedim.... seni deil saç sitilini
nemesiss Bayan Üye 21 Eyl 2007 #23 ne olduğu bizi ilgilendirmz sonucunda kndi seçimi ayrıca herşeyi çk hoşş.zewk meselesi tabi
nemesiss Bayan Üye 22 Eyl 2007 #27 AsiBey' Alıntı: Yakışanı War Yakışmıyanı War Bu Bu Arkadaşa Yakışmış Bence Genişletmek için tıkla ... aynn katılıyorm sana. bi de resimlerin altına lütfn hakaret etmdn yorum ypın dmiş bunu göz önünde bulundursn bazı arkdşlarr
AsiBey' Alıntı: Yakışanı War Yakışmıyanı War Bu Bu Arkadaşa Yakışmış Bence Genişletmek için tıkla ... aynn katılıyorm sana. bi de resimlerin altına lütfn hakaret etmdn yorum ypın dmiş bunu göz önünde bulundursn bazı arkdşlarr
yaprak Bayan Üye 22 Eyl 2007 #28 resımlerdekı sensen tarzmışsın bellı...herkesın kendı tercıhı ben sevmem kımısı sever allah sevdıklerıne bagıslasın
resımlerdekı sensen tarzmışsın bellı...herkesın kendı tercıhı ben sevmem kımısı sever allah sevdıklerıne bagıslasın
Terk-i diyar Bayan Üye 9 Kas 2008 #32 bu resimleri bşka yerdede görmştm neyse çok cix sinn ALLAH sahibine bğşlasnnn