Bulgaristanda öss Siz Istediginiz Bölümde üniversite Okuyun. Denlik Var!!

trguvenc

Kayıtlı Üye
Öss'siz Özgür Eğitim Bulgaristan'da Universite ,Türk Öğrenci Oluşumu

Yurt Dışında Universite okumak ,istediğiniz bölümde okumak veya bu Ülkemizdeki öss düzeni yüzünden istediğiniz bölümleri okuyamamış veya okuyamamaktan korkuyorsunuz.

Bulgaristan 1 ocak 2007 Avrupa Birliğine girmiştir.Buradan Aldığınız Mezun olduktan sonra almış olduğunuz diploma ABD, Avrupa ve Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan EUA(Avrupa Üniversiteler Birliği) diploması olacaktır.Ve YÖK tarafından akreditasyonu olan üniversite diploması olacaktır.

Bulgaristan daki universitelere girmek için okul notlarınız okul ve bölümüne göre değişiyor.

Bulgaristan'daki en iyi okullar Başkent Sofya'dadır.Okul kayıt ve diğer işlemler için bir çok şirket öğrencilerden yüksek mevlalar istemektedir yada oturum ve diğer işlemleri ile ilgilenmemektedir.

Bu uğurda Sofya'daki TÜrk öğrenciler tarafından kurulmuştur.Ve yurt dışında öğrenci birliği oluşumunun örneğidir.

Bulgaristan'da universite kayıt işlemleri ve diğer konular için.
[email protected] ve www universiteli gen.tr KAYITLARLA İLGİLİ HER TÜRLÜ YARDIM VE SORULAR İÇİN.. sitemizden ve msn adresimizden bilgi alabilrsiniz.

GÜVENÇ YILDIRIM
Sofya Teknik Üniversitesi Mekatronik Müh. Öğrencisi

---> Bulgaristanda öss Siz Istediginiz Bölümde üniversite Okuyun. Denlik Var!!

tşkler güzel bir paylaşım fakat bir sorum olacak..dil problemini nasıl çözüyorsunuz??

en yakın arkadaşlarımdan biri sofyada endüstri mühendisliği okuyo.hoş o özel okuyo ve vatandaşlığı var.vatandaşlığınız yoksa,dönem ücretleri 3-5 kat artabiliyor.lakin bulgar parası,türk lirasından daha düşük değerde olduğundan bi ayağı türkiyede bulunanlar pek zorlanmıyacaktır maddiyatta.pek inanmasamda kaliteli bi eğitim alınabileceğine,bulgaristan bir öğrenci için cennet .)

en yakın arkadaşlarımdan biri sofyada endüstri mühendisliği okuyo.hoş o özel okuyo ve vatandaşlığı var.vatandaşlığınız yoksa,dönem ücretleri 3-5 kat artabiliyor.lakin bulgar parası,türk lirasından daha düşük değerde olduğundan bi ayağı türkiyede bulunanlar pek zorlanmıyacaktır maddiyatta.pek inanmasamda kaliteli bi eğitim alınabileceğine,bulgaristan bir öğrenci için cennet .)

En yakın arkadasın biraz yanlıs anlatmıs sanırım sana.. Bence tam kesin bilgiler bilmeden yanlıs yönlendirme arkadaslarımızı..

öncelikle suan 1bulgar levası=0,90 türk lirasına denk geliyor.. yani türk parasının değeri daha düsük..

Eğitimleri de son derecede kalitelider.. tabi okudugun üniversiteye bağlı.. sofya da okumak ayrı bir russe de okumak ayrı tabi..

tşkler güzel bir paylaşım fakat bir sorum olacak..dil problemini nasıl çözüyorsunuz??

Dil probleminde bir sorun olmuyor.. Bende buraya Tek T.C. vatandası olarak geldim ve tek kelime Bulgarcam yoktu.. Burda suan da okuduğum bölüm ingilizce.. hazırlıkta ingilizce olarak gördük herseyi.. Bize ingilizceyi -> ingilizce olarak anlattılar anlıcagın.. İlk baslarda biraz zor gibi gelsede Cok faydasını gördük.. Bulgarca Bir bolum okucaksan da, kız arkadasım Suan bulgarca bir bolumde.. birlikte geldik buraya.. oda sıfırdan bulgarca hazırlık okudu ve suan eğitimine devam etmektedir.. Burda 6bin-7bin turk ogrenci var yaklasık.. Sınıfında en az okudugun bölüme göre 10 tane turk ögrenci oluyor.. Bulgaristana 1-2 hafta içinde alısıyorsun ve sanki turkiyede okuyormus gibi hissediyorsun.. Turk lokantaları,turk kafeler,kebapcılar,simit sarayları,tantuniciler.. Anlıcagın burda yabancılık cekmiceksin.. Örnekleri de bizzat kendimden verdim.. Burda okuyan türklerin Çogu sana bunu soyler zaten..

bence aklı olan gelmesin

Son düzenleme:

Naptın sen müdür x)

Binerim 14a 'ma inerim Kadıköy'de giderim Marmara Ünv. (nasiP olursa) =)

ya bu arkadaş biraz fazla abartmış ne simit sarayı ne kebabcılar en fazla bulgarların yaptıgı tavuk döner var türk lokantaları var ama hiçte çekici değiller yani kimse burda yazılanlara aldanmasın bunlar sırf göz boyama bi örnek vereyim benim bi arakadasıma bulgaristana gelmeden önce sıcak suyu haftada sadece 3 gün 15 dk verilen bir yurdu saunası var bile demişler siz düşünün.bulgaristanda okumak hiçte kolay değil şunuda unutmayın bulgarlar asla türkleri sevmezler..! 6-7 bin türk demiş anca toplasan bulgaristanın tümünden zorla cıkar o kadar 1-2 hafta ne alışması alışmak en az 1 yılını alır!Sınıfta 10 türk öğrenci demiş bu okuluna göre değişir bizim okulda sınıflarda en fazla 5 türk olabilir yani aldanmayın bunlara.Böyle şeylere inanıp gelen pişman olup dönen çok insan biliyorum !!!

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri