---> BuL - getir Oyunu ... Al sana nargile çok içme yanarsın :) Bende KoRs@N resmi isterim
' Kors@N Kayıtlı Üye 20 Mar 2009 #201 ---> BuL - getir Oyunu ... Al sana nargile çok içme yanarsın Bende KoRs@N resmi isterim
SpOoK_q!RL Bayan Üye 20 Mar 2009 #204 ---> BuL - getir Oyunu ... yuh narqileye baq ben onu 1 seneye anca bitiririm bende şimdi sizden kiLLa hakanın bir resmini istiyorum
---> BuL - getir Oyunu ... yuh narqileye baq ben onu 1 seneye anca bitiririm bende şimdi sizden kiLLa hakanın bir resmini istiyorum
ela_pın@r Bayan Üye 20 Mar 2009 #205 ---> BuL - getir Oyunu ... ben de bir demet gül istiyorum Son düzenleme: 20 Mar 2009
' Kors@N Kayıtlı Üye 20 Mar 2009 #207 ---> BuL - getir Oyunu ... Öcü hemen bitmez birisi ortak olmazsa tabiiki Bende Zigana sport tabanca resmi isterim
---> BuL - getir Oyunu ... Öcü hemen bitmez birisi ortak olmazsa tabiiki Bende Zigana sport tabanca resmi isterim
' Kors@N Kayıtlı Üye 20 Mar 2009 #211 ---> BuL - getir Oyunu ... Seç beğen al tanesi 1 lira Bende Dolunay resmi isterim
SpOoK_q!RL Bayan Üye 20 Mar 2009 #213 ---> BuL - getir Oyunu ... aL sana aşık resmi hahaha bende aşık emo resmi istiyorum
SpOoK_q!RL Bayan Üye 20 Mar 2009 #215 ---> BuL - getir Oyunu ... aL cnm sana kocaman öpcük bende kocaman oyuncak ayı istiyorum
' Kors@N Kayıtlı Üye 20 Mar 2009 #216 ---> BuL - getir Oyunu ... Hediye için sağol Oyuncak kamyon istiyom (.
İnci 1907 Prenses 20 Mar 2009 #218 ---> BuL - getir Oyunu ... al cnm karnım ac biliyomusun bna bi cay yanındada simit süper olur ya tahmet omlazsa
---> BuL - getir Oyunu ... al cnm karnım ac biliyomusun bna bi cay yanındada simit süper olur ya tahmet omlazsa
Axi_MeleK Bayan Üye 21 Mar 2009 #220 ---> BuL - getir Oyunu ... işte maraz ali karizma yaa fındıklı çikolata resmi bul banaa