---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? harun kolçak - insan gülerken ağlar
PERITOZU Bayan Üye 1 Haz 2009 #121 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? harun kolçak - insan gülerken ağlar
meRve^^ Bayan Üye 1 Haz 2009 #122 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Cem Adrian - YanLız da Ayağa KaLkabiLirim
BoNiBoN... Banned 1 Haz 2009 #128 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? umut kaya mevsimler geçerken
CoyNeStééL ~ Bayan Üye 2 Haz 2009 #129 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç AFFETMEDİM kendimi.. kim söyLüyor haberim yok radyoda dinLiyorum hepp..
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç AFFETMEDİM kendimi.. kim söyLüyor haberim yok radyoda dinLiyorum hepp..
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Haz 2009 #132 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? grup tripkoLic-noLur gitme
sup3r1s1 Bayan Üye 6 Haz 2009 #133 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Erkan kızıLasLan : qözüm daLar uzakLaraa...
^shékér kıs^ Bayan Üye 6 Haz 2009 #134 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? seninle bir dakika!!!
O oleacea Kayıtlı Üye 7 Haz 2009 #139 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? MAnga-dünyanın sonuna doğmuşum