---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Ajda Pekkan - Yakar geçerim...
Tiryakii Kayıtlı Üye 30 Tem 2011 #401 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Ajda Pekkan - Yakar geçerim...
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 30 Tem 2011 #402 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? sen br suydn sen bir ilaçtın hoşçakal iki gözm hoşçakal
heimatlos Kayıtlı Üye 30 Tem 2011 #404 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Dön Dayanamıyorum Artık.. Dön Bu Ne Çok Yalnızlık..
SLd Bayan Üye 1 Ağu 2011 #405 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? ŞarkıLaın günahı yok acıtan sensin içimi Hangimiz istedi söyLe bu adaLetsiz seçimi
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? ŞarkıLaın günahı yok acıtan sensin içimi Hangimiz istedi söyLe bu adaLetsiz seçimi
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 1 Ağu 2011 #406 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Tan - Ah Bu şarkıların gözü kör olsun güzelsen güzelsin yok mu benzerin goncadır ilk hali bütün güllerin aklımda kalmazdı yüzün,ellerin ah bu şarkıların gözü kör olsun
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Tan - Ah Bu şarkıların gözü kör olsun güzelsen güzelsin yok mu benzerin goncadır ilk hali bütün güllerin aklımda kalmazdı yüzün,ellerin ah bu şarkıların gözü kör olsun
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #407 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Salla yarim mendilini , çok özledim güzel ellerini... hadi yine söyle sewdiğini herkesi kıskandır...
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Salla yarim mendilini , çok özledim güzel ellerini... hadi yine söyle sewdiğini herkesi kıskandır...
BooB Banned 2 Ağu 2011 #408 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanla
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanla
O omritehi Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #409 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? düzenin karşısında sen de biraz delisin.
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #410 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Dön nasıl kimle nerdeyseen . Döön beni biraz sewdiyseen. dööön Yüreğimde hasret çaresiz kaldı .
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Dön nasıl kimle nerdeyseen . Döön beni biraz sewdiyseen. dööön Yüreğimde hasret çaresiz kaldı .
LazTurk53 Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #411 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? armudunun iyisini ayılar yerler, A`de bakiyim AAAA, bide Y`de YYY, şimdide bir I, IIIII OKU bakiyim AYI, OKU BAKİYİM AYIII
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? armudunun iyisini ayılar yerler, A`de bakiyim AAAA, bide Y`de YYY, şimdide bir I, IIIII OKU bakiyim AYI, OKU BAKİYİM AYIII
OlDsToNeGirL Banned 3 Ağu 2011 #413 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? LazTurk53' Alıntı: armudunun iyisini ayılar yerler, A`de bakiyim AAAA, bide Y`de YYY, şimdide bir I, IIIII OKU bakiyim AYI, OKU BAKİYİM AYIII Genişletmek için tıkla ... çok aradın mı bu şarkıyı xD
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? LazTurk53' Alıntı: armudunun iyisini ayılar yerler, A`de bakiyim AAAA, bide Y`de YYY, şimdide bir I, IIIII OKU bakiyim AYI, OKU BAKİYİM AYIII Genişletmek için tıkla ... çok aradın mı bu şarkıyı xD
Denizedogru Bayan Üye 21 Ağu 2011 #415 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? fd-bir gün ölürsem eğer/hayat neden şekil yapıyor
eternal Banned 21 Ağu 2011 #416 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? direniyorum acılarına yine dünya,kıyamet ortasında..
PoLLyanna Bayan Üye 21 Ağu 2011 #417 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? teninin kokusu hala üstümde ayrılık acısı hala yüreğimde ne olur sevgilim ellere gitme kulak ver kalbime sevgiimi dinle
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? teninin kokusu hala üstümde ayrılık acısı hala yüreğimde ne olur sevgilim ellere gitme kulak ver kalbime sevgiimi dinle
Esradeniz Bayan Üye 16 Mar 2012 #418 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Hayalle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok ömürle yüzyüze geldik aynada harcanıp gitmişiz haberimiz yok
---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Hayalle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok ömürle yüzyüze geldik aynada harcanıp gitmişiz haberimiz yok
Sibel1 Bayan Üye 17 Mar 2012 #419 ---> bugünlerde dilinize dolanan şarkı?? Rafet El Roman - Senden Sonra