iflasettin süpermiş... elbistan..:)
.:Çağla:. Bayan Üye 6 Eki 2008 #41 fener' Alıntı: iflasettin Genişletmek için tıkla ... süpermiş... elbistan..
central Kayıtlı Üye 6 Eki 2008 #45 viLLee_xD' Alıntı: UcuTu.. Şüayip xD Genişletmek için tıkla ... şüayip ALLAH'ın isimlerinden hatırlatırım..garip olmaz
viLLee_xD' Alıntı: UcuTu.. Şüayip xD Genişletmek için tıkla ... şüayip ALLAH'ın isimlerinden hatırlatırım..garip olmaz
DReNGL Bayan Üye 10 Eki 2008 #51 _gülabi_ die biri wardı oklda koskoca bi yıl takma ismi sandım ama gerçek adıymış
By LostmaN Kayıtlı Üye 10 Eki 2008 #54 esra17' Alıntı: abide belki anlami vardir ama ben bilmyiorum.. Genişletmek için tıkla ... anıt anlamına geliyo bide ingilzcede çekmek anlamına geliyo
esra17' Alıntı: abide belki anlami vardir ama ben bilmyiorum.. Genişletmek için tıkla ... anıt anlamına geliyo bide ingilzcede çekmek anlamına geliyo
CiiKooLaaTaa Bayan Üye 28 Eki 2008 #56 bi erkek arkimin ismi FAYAT ( bn ona bayat diom o ayrı )bi de kankamın sınıf arkisinin ismi ÇİYA ydı biz ona çiyan dioduk
bi erkek arkimin ismi FAYAT ( bn ona bayat diom o ayrı )bi de kankamın sınıf arkisinin ismi ÇİYA ydı biz ona çiyan dioduk
~¨PuMa¨~ Bayan Üye 17 Kas 2008 #58 olcun,hacamat,şevkiye fen hocamızın ismiydi,olgun hahahahahaha aklıma geldikçede yazarım
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 17 Kas 2008 #60 İlk görev yaptığım köyde Üryan isminde öğrencim vardı. Hatta muhtarın ismi de Üryan dı. Biliyorsunuz üryan çıplak demek. Son düzenleme: 17 Kas 2008
İlk görev yaptığım köyde Üryan isminde öğrencim vardı. Hatta muhtarın ismi de Üryan dı. Biliyorsunuz üryan çıplak demek.