Bugün SözLeniyorum. !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ juLiét.;765932' Alıntı:
İnş. hep mutLu oLursunuz. Allah ayırmasın hiç :)

Oy oY Bu söz dünyalara bedel bee Cok Tsk ederim Allah razi Olsun
Arkadasim ins.. Darisi size Yüzünüzde Hep güLücük KaLbinizde Saf bir MutLuLuk oLur.. diLerim ki SevdikLerinizLe Hep ictenLik icinde MutLuLuk Yasarsiniz Bu GüzeL diLLekleriniz Beni Bugün Dahada cok mutLu etti COk Tsk ederim Hepinize iyiki Varsiniz !!!

Oy oY Bu söz dünyalara bedel bee Cok Tsk ederim Allah razi Olsun
Arkadasim ins.. Darisi size Yüzünüzde Hep güLücük KaLbinizde Saf bir MutLuLuk oLur.. diLerim ki SevdikLerinizLe Hep ictenLik icinde MutLuLuk Yasarsiniz Bu GüzeL diLLekleriniz Beni Bugün Dahada cok mutLu etti COk Tsk ederim Hepinize iyiki Varsiniz !!!
MutLuLuk her insanın hakkı :) ßizde teşekkür ederiz bu iyi diLekLerin için..
darıSı tüm evde kaLmışLaraa :p:p

Daha gençLiğim baharındayım :D:D Evde kaLmak istemem. Ama evLeniLecek iyi bir insanda çok zor biLiyosun:) Herşeyin hayırLısıı.

HakLisin .. ins. o günlerde gelir.. en mutlu aski ictenlikle yasarsin.. saol yorumlarin icinde ben kacim aksama yetismem lazim !! ;) iyi forumlar size

Allah hayırlı ve mesut bir şekilde sonuna kadar götürsün. Hayırlı nesiller nasip etsin.

Amin Amin

allah sanada hocamin cocuklari gibi nur topu gibi evlatlar versin ensar

Allah razi oLsUN kARDesim Tek Hayalim bir gün baba oLupta Onlar hAyirli baba olmak Onlar icin bisiler yapmak .. Cünkü Bugünün NesiLLeri Yarinin NeseLLeri gibi oLamicak.. ! diLerimki AYNI DiLegin Senin icinde GecerLi oLur.. Cok Tsk ederim Kardesim .. ! Hocam Saol. !

Son düzenleme:
Ayh ama Gerçekten çok ssevindim bee:D

Allah Ayırmasın Sizi İnşalllaH..!!!
:106::106:

Yengamı görmek isterim:D

Genç yaşta yazık etmişin kendine xP
Şaka bir yana, Allah ayırmasın, Bir ömür mutluluklar dilerim!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri