---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... mfö : mazeretim var asabiyim ben!!
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Haz 2012 #541 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... mfö : mazeretim var asabiyim ben!!
G gizliozne Bayan Üye 7 Haz 2012 #542 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... model - bir varmış bir yokmuş
LaZZkopateLLa Bayan Üye 7 Haz 2012 #543 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... gördüğün en son yalancı
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Haz 2012 #544 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Göksel - Aşkın Yalanmış ..
'hayaL Bayan Üye 8 Haz 2012 #548 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... hadi gülüm yandan yandan, biz korkmayız ondan bundan... haydeee ))
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... hadi gülüm yandan yandan, biz korkmayız ondan bundan... haydeee ))
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Haz 2012 #549 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Nispet Yapmasın Hiç Bana Öyle :R Git Ona Git Benden Selam Söyle
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Nispet Yapmasın Hiç Bana Öyle :R Git Ona Git Benden Selam Söyle
efex61 Kayıtlı Üye 8 Haz 2012 #550 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Her ne kadar bir şarkı olmasa da... Yılmaz Erdoğan - Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Her ne kadar bir şarkı olmasa da... Yılmaz Erdoğan - Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak
G gizliozne Bayan Üye 9 Haz 2012 #551 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Teoman - Mavi kuş ile küçük kız
AyPerisi Bayan Üye 9 Haz 2012 #552 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... san trelo fortigo çağırma beni Giannis Parios
SuqArbOy Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #553 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Özgür Çevik - Seni alırsa Fırtına
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #554 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... haluk levent daglar
G gizliozne Bayan Üye 9 Haz 2012 #555 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... içimde dolaşan alkol gibi sana gitgide sarhoş oluyorum :174:
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... içimde dolaşan alkol gibi sana gitgide sarhoş oluyorum :174:
Emel* Prenses 9 Haz 2012 #556 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Murat Dalkılıç - Luzumsuz Savaş.
G gizliozne Bayan Üye 9 Haz 2012 #557 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... nil karaibrahimgil - gitme yoksa
SuqArbOy Kayıtlı Üye 12 Haz 2012 #558 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Sagopa kajmer - ıstakoz
yesil83 Bayan Üye 12 Haz 2012 #560 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... dertliyim derdim dunyadaaaaan buyuk