---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Höömm, Beta'nın bi şarkısı ama adını yazamıyorum tabixD
Sizofren Bayan Üye 10 Eyl 2011 #461 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Höömm, Beta'nın bi şarkısı ama adını yazamıyorum tabixD
Sevoshh Bayan Üye 10 Eyl 2011 #462 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Ozgur akkus , Gokhan Turkmen //Kayip sehir...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 11 Eyl 2011 #463 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Bu gece sonn Biraz sonra Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi vuracağım yollara...
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Bu gece sonn Biraz sonra Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi vuracağım yollara...
LiliaLoly Bayan Üye 11 Eyl 2011 #465 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Aşığınıımm Delice asiginiiim !
E eylulecem Bayan Üye 12 Eyl 2011 #466 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Bugün beni hiç bi şarkı anLatamaz.. :/
ReaLLyRaiN Bayan Üye 13 Eyl 2011 #467 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Hans Zimmer Mind Heist
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 14 Eyl 2011 #468 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... serdar ortaç//geceleri yakıp
ReaLLyRaiN Bayan Üye 14 Eyl 2011 #469 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Hans Zimmer On Stanger Tides Yine Aynı Tas Aynı Hamam
filterfunk Bayan Üye 18 Eyl 2011 #470 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... keremcem-yutkunamıyorum
E eylulecem Bayan Üye 18 Eyl 2011 #471 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... sıLa kafa nereye biz oraya...
'-DamLa Bayan Üye 18 Eyl 2011 #472 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Sokrat st Toz pembe değiL..
M Mastor Kayıtlı Üye 18 Eyl 2011 #473 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Serkan Çağrı-Küçük Klarnet Şarkısı & Bülent Ersoy-Kapın Her Çalındıkça
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Serkan Çağrı-Küçük Klarnet Şarkısı & Bülent Ersoy-Kapın Her Çalındıkça
E eylulecem Bayan Üye 18 Eyl 2011 #474 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... Bugün beni hiç bi şarkı ifade edemezz..
filterfunk Bayan Üye 18 Eyl 2011 #475 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... kapıyı kapat sessizce rahatsız ettin yeterince mecbursan konuşmaya son sözünü söyle
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... kapıyı kapat sessizce rahatsız ettin yeterince mecbursan konuşmaya son sözünü söyle
yesil83 Bayan Üye 18 Eyl 2011 #477 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... kendim ettim kendim buldum gul gibi sararip dordum eyvahh eyvahhh
---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... kendim ettim kendim buldum gul gibi sararip dordum eyvahh eyvahhh
filterfunk Bayan Üye 19 Eyl 2011 #478 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... emre aydın-alıştım susmaya
nAdyA Banned 2 Eki 2011 #479 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... nE olursun selam yolla arada bir. arada bir.
B balzac Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #480 ---> bugün sizi en iyi anlatan şarkı ... İhanet Zincirini Tutan Utansın | Ahmet Kaya