---> Bu gün sizi anlatan söz? sıkı can iyidir :)
MeqanQoolik Kayıtlı Üye 14 Ara 2010 #62 ---> Bu gün sizi anlatan söz? Yemek buldun ye, dayak buldun kaç (toplamışlar sürüyü tek bana dalıyolar)
---> Bu gün sizi anlatan söz? Yemek buldun ye, dayak buldun kaç (toplamışlar sürüyü tek bana dalıyolar)
SeLiM1903 Banned 14 Ara 2010 #65 ---> Bu gün sizi anlatan söz? var oldugunu bilmek tarif edilmesi bile güc olan sevgileri beraberinde getiriyo iyi ki varsın
---> Bu gün sizi anlatan söz? var oldugunu bilmek tarif edilmesi bile güc olan sevgileri beraberinde getiriyo iyi ki varsın
MeqanQoolik Kayıtlı Üye 15 Ara 2010 #67 ---> Bu gün sizi anlatan söz? Kankam dediğim adam, geldi bıçak sapladı arkamdan...
Sibel1 Bayan Üye 15 Ara 2010 #72 ---> Bu gün sizi anlatan söz? benim sevdasında bencil, ama yüreğinde sağlam.Aklıma gelişini seveyim, ne güzel darma duman ediyorsun beni..! N.Hikmet
---> Bu gün sizi anlatan söz? benim sevdasında bencil, ama yüreğinde sağlam.Aklıma gelişini seveyim, ne güzel darma duman ediyorsun beni..! N.Hikmet
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 16 Ara 2010 #76 ---> Bu gün sizi anlatan söz? hiçbişy anlatamaz beni şuan :/
R RaPizM^^ Bayan Üye 17 Ara 2010 #78 ---> Bu gün sizi anlatan söz? Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp 'özledim' demesi; özlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır.
---> Bu gün sizi anlatan söz? Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp 'özledim' demesi; özlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 22 Ara 2010 #79 ---> Bu gün sizi anlatan söz? güzel , hatta çok güzel