---> Bugün Neye Kızdınız ? Her şeye
N Nuyageva Bayan Üye 13 Eyl 2015 #823 ---> Bugün Neye Kızdınız ? Alisveris yapan bayan müsterisine saygisizlik edip,dükkandan kovan dagdan inmeye.Herseyi birakip ciktim bende.
---> Bugün Neye Kızdınız ? Alisveris yapan bayan müsterisine saygisizlik edip,dükkandan kovan dagdan inmeye.Herseyi birakip ciktim bende.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 13 Eyl 2015 #828 ---> Bugün Neye Kızdınız ? kredi kartı çektirmeyen market sinana kızdım yazdırdım hesaptan düşer. ***** ya
---> Bugün Neye Kızdınız ? kredi kartı çektirmeyen market sinana kızdım yazdırdım hesaptan düşer. ***** ya
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Eyl 2015 #832 ---> Bugün Neye Kızdınız ? abimin beni geç uyandırmasına
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Eyl 2015 #837 ---> Bugün Neye Kızdınız ? Abime
N Nuyageva Bayan Üye 19 Eyl 2015 #840 ---> Bugün Neye Kızdınız ? Spor salonunda 10 lira icin kilitli dolaplarin kilidini kiran ve esyalari cöpe atan dengesiz hocaya
---> Bugün Neye Kızdınız ? Spor salonunda 10 lira icin kilitli dolaplarin kilidini kiran ve esyalari cöpe atan dengesiz hocaya