---> bugün neye kızdınız Cok seylere. :M
yesil83 Bayan Üye 1 Şub 2012 #503 ---> bugün neye kızdınız Herkesin (bazilarinin) defalarca banlanip baninin acilmasina ve carpenin baninin acilmamasina kizdim.... Biraz adalet Lutfen...
---> bugün neye kızdınız Herkesin (bazilarinin) defalarca banlanip baninin acilmasina ve carpenin baninin acilmamasina kizdim.... Biraz adalet Lutfen...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 Şub 2012 #504 ---> bugün neye kızdınız Galatasaray - Antalya Maçına
Yeditepe Banned 2 Şub 2012 #507 ---> bugün neye kızdınız İstanbul Trafiğine çıkıpta " Kanser " olmamak elde değil ki .
buğlem Bayan Üye 11 Mar 2012 #510 ---> bugün neye kızdınız arayan müşterilerin lafımı sürekli ikiletmelerine;ne haa buyur efendim bilmem ne anlamadım
---> bugün neye kızdınız arayan müşterilerin lafımı sürekli ikiletmelerine;ne haa buyur efendim bilmem ne anlamadım
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #512 ---> bugün neye kızdınız Bır Kac Gundur Olmamasına !
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #514 ---> bugün neye kızdınız Bana ters konusmasına..
İskelet1 Bayan Üye 11 Mar 2012 #515 ---> bugün neye kızdınız Görmüş olduguma kızdım ; tabi sacma kızma - idi..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #516 ---> Bugün Neye Kızdınız ? Dün bütün Gece Alkol içmeme !
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #519 ---> Bugün Neye Kızdınız ? suana kadar hıc bıseye