---> bugun neye çok sevindiniz? Uyuduğuma:D
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Tem 2010 #204 ---> bugun neye çok sevindiniz? Annemin modemi geri vermesine (=
Mrmic Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #205 ---> bugun neye çok sevindiniz? Vefat eden arkadaşımı uzun süre sonra rüyamda görmek mutlu etti beni
BravehearTs Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #210 ---> bugun neye çok sevindiniz? bugün hiçbişeye sevinmedim saçmasapan bi gündü
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #211 ---> bugun neye çok sevindiniz? adam gibi yemek yedigim icin mutluyum xD
Süpürgeli Cadı Banned 11 Tem 2010 #212 ---> bugun neye çok sevindiniz? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: adam gibi yemek yedigim icin mutluyum xD Genişletmek için tıkla ... yalançi benlen barıştıgın için sevindinxD puhahahahaha
---> bugun neye çok sevindiniz? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: adam gibi yemek yedigim icin mutluyum xD Genişletmek için tıkla ... yalançi benlen barıştıgın için sevindinxD puhahahahaha
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #214 ---> bugun neye çok sevindiniz? Süpürgeli Cadı' Alıntı: yalançi benlen barıştıgın için sevindinxD puhahahahaha Genişletmek için tıkla ... eet tapıyorum sana
---> bugun neye çok sevindiniz? Süpürgeli Cadı' Alıntı: yalançi benlen barıştıgın için sevindinxD puhahahahaha Genişletmek için tıkla ... eet tapıyorum sana
bambam06 Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #216 ---> bugun neye çok sevindiniz? hiç bişie mutlu olamadım bu gun
aÇeLya Bayan Üye 12 Tem 2010 #218 ---> bugun neye çok sevindiniz? ALinin HiLaLe ewLenme tekLifi etceğini duyduuma