---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Ondan haber alamayınca bir tuhaf olduğumu..
M Moreas Bayan Üye 16 Şub 2014 #81 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Ondan haber alamayınca bir tuhaf olduğumu..
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #83 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Yeni paspaslanmıs kaygan zeminde dikkatli olmak lazımmıs GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Yeni paspaslanmıs kaygan zeminde dikkatli olmak lazımmıs GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
B0LdP1L0t Banned 26 Mar 2014 #87 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Sevilmeyi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BadMatmazel توغبه Prenses 15 Nis 2014 #91 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Hayat çok acımasız
M Moreas Bayan Üye 15 Nis 2014 #92 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... İşe yaramayan biri olduğumu. kanıtalanarak öğrendim
Queen2 N.❤ Prenses 15 Nis 2014 #93 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Kimseye iyilik yapmamayı çok iyi öğrendim Kötüyseniz değerlisiniz abiler...
---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Kimseye iyilik yapmamayı çok iyi öğrendim Kötüyseniz değerlisiniz abiler...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Nis 2014 #94 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Kimseye bir şeyimizi anlatmamayı
Queen2 N.❤ Prenses 15 Nis 2014 #95 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... InnoCence' Alıntı: Kimseye bir şeyimizi anlatmamayı Genişletmek için tıkla ... + bide bu
---> Bu Gün Ne Öğrendim.... InnoCence' Alıntı: Kimseye bir şeyimizi anlatmamayı Genişletmek için tıkla ... + bide bu
M Moreas Bayan Üye 29 Nis 2016 #100 ---> Bu Gün Ne Öğrendim.... Fitne fesat insanları takmayıp sevdiklerime odaklanmayı.