---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? sevdaseli aslı hayal
G Gülümse. Bayan Üye 6 Eyl 2012 #43 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? HaDeS'e verdim daha demin.
Amor Bayan Üye 6 Eyl 2012 #44 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? [MENTION=154200]Director23[/MENTION]
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #45 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Berat bey amcaya
M Mastor Kayıtlı Üye 6 Eyl 2012 #46 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Meşrebim bozuldu yine önüme gelene veriyorum, işin kötüsü kime verdiğimi unutuyorum ayyy :3dgy2:
---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Meşrebim bozuldu yine önüme gelene veriyorum, işin kötüsü kime verdiğimi unutuyorum ayyy :3dgy2:
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Eyl 2012 #47 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Fesupanallah.. xD Director'a.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Eyl 2012 #48 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? mnkzkrll ve Byn ChapriSs
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Eyl 2012 #49 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Sercan, Inno, Altmis Bir, Damla'm. Mastoor. :utan:
M Mastor Kayıtlı Üye 10 Eyl 2012 #51 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Daha kimseye nasip olmadı :uzgunkiz:
G Gökbörü Kayıtlı Üye 10 Eyl 2012 #54 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? kımseye vermek nasıp olmadı daha
'hayaL Bayan Üye 12 Eyl 2012 #56 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Gözdeye verdim en son, bi aklımda o kalmış he bide mastora verdim, şarkısı için...digerlerini unuttum, ihtiyarlık işte
---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Gözdeye verdim en son, bi aklımda o kalmış he bide mastora verdim, şarkısı için...digerlerini unuttum, ihtiyarlık işte
yesil83 Bayan Üye 12 Eyl 2012 #58 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? gozlerimi daha yeni actim sayilir ne repi istiyorsunuz benden daha kimseye vermedim.
---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? gozlerimi daha yeni actim sayilir ne repi istiyorsunuz benden daha kimseye vermedim.
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Eyl 2012 #60 ---> Bugün Kime Rep Verdiniz Bakalım? Yesil'e verdigimi hatırlıyorum bi' de Mastora verdim.