---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Kötü
Elsa Bayan Üye 10 Ağu 2012 #324 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Yorgun hissediyordum, şuan çok enerji yüklü ve bomba gibiyim. Allah bozmasın
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Yorgun hissediyordum, şuan çok enerji yüklü ve bomba gibiyim. Allah bozmasın
Sibel1 Bayan Üye 10 Ağu 2012 #326 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? yalnız hissediyorum uyumak istiyorum
tatLiKiz Bayan Üye 10 Ağu 2012 #327 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? ımm şahane bir gün içersindeyim djlik yaptım gene süperdi
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? ımm şahane bir gün içersindeyim djlik yaptım gene süperdi
M Mastor Kayıtlı Üye 11 Ağu 2012 #328 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Sanki hasta, yorgun.
Elsa Bayan Üye 16 Ağu 2012 #333 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Boynum ağrırken nasıl hissedebilirsem öyle. Kötü yani çok kötü.
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Boynum ağrırken nasıl hissedebilirsem öyle. Kötü yani çok kötü.
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Eyl 2012 #337 ---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Hissetmiyorum. O kadar çok şey hissetmişimki başkası hakkında, yokum ben.
---> Bugün Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz ? Hissetmiyorum. O kadar çok şey hissetmişimki başkası hakkında, yokum ben.