---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? soguk donuyorum suan :D
S Stinko Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #401 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? soguk donuyorum suan
Mangetsu Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #403 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Tamamen kapalı bulutlu ve inanılmaz iç karartıcı ..
sonsabah Bayan Üye 13 Eki 2011 #407 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? bulutlu güneşli ama nezamandan berri adanada böyle temiz hava yoktu
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? bulutlu güneşli ama nezamandan berri adanada böyle temiz hava yoktu
Sibel1 Bayan Üye 13 Eki 2011 #409 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? bozuk baya.. yağmur yağdı yağcak gibi..
yesil83 Bayan Üye 13 Eki 2011 #411 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? soguk, zaten kotu nezle olmussum.
Sibel1 Bayan Üye 14 Eki 2011 #412 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Güneşliydii güzeldi akşma doğru soğudu biraz..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #413 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? hava soguktu otogara gıtmıstım dondum dondum..
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 17 Kas 2011 #419 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? karla karışık yağmurLu
Alemdar* Kayıtlı Üye 17 Kas 2011 #420 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Hava burda buz gibi, arabalarda allahtan antifiriz var yoksa bide onla urasacağız Ankaranın soğunu özellikle ayazını bilirim 2 yıl çubukda kaldım
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Hava burda buz gibi, arabalarda allahtan antifiriz var yoksa bide onla urasacağız Ankaranın soğunu özellikle ayazını bilirim 2 yıl çubukda kaldım