---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Çok sıcak..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 Ağu 2010 #142 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Sıcak Sıcak Sıcak ..
AySe^^ Bayan Üye 6 Ağu 2010 #144 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Sabah çok sıcaktı,öğleden sonra hafif rüzgarlı,ama sıcaktı işte.
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Sabah çok sıcaktı,öğleden sonra hafif rüzgarlı,ama sıcaktı işte.
^shékér kıs^ Bayan Üye 7 Ağu 2010 #145 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Hortumlu xD Rüzgarlı , Bulutlu , Tozlu Çok Karışık Bir Şey xD
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Hortumlu xD Rüzgarlı , Bulutlu , Tozlu Çok Karışık Bir Şey xD
I ilker48 Kayıtlı Üye 7 Ağu 2010 #146 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? sıcak ,bunaltıcı ama akşam meltemi başladı hafiften artık,ara ara esiyor
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? sıcak ,bunaltıcı ama akşam meltemi başladı hafiften artık,ara ara esiyor
_KonteS_ Bayan Üye 11 Ağu 2010 #150 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? hafif rüzgar var ama cok sıcak
LaNéDLy qHz Bayan Üye 11 Ağu 2010 #152 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Gök Gürültülü Sağnak Yağışlı / Rüzgarlı
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 11 Ağu 2010 #153 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Sıcak.Ama evin içi serin. : D
CimCime66 Bayan Üye 20 Ağu 2010 #157 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? RüzgarLi ama Günes var =) Gerci fazLa DurmaZ qider diye DüsünüyOrum xD
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? RüzgarLi ama Günes var =) Gerci fazLa DurmaZ qider diye DüsünüyOrum xD
inci_himes Bayan Üye 2 Eyl 2010 #160 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? artık azar azar serinlemeye başladı. kışı özledim ya xD