---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? güzel güzel :)
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Kas 2013 #821 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? güzel güzel
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 24 Kas 2013 #822 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Kasvetli..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Kas 2013 #823 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? güzel
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 27 Kas 2013 #824 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? yagmurlu
Apocrypha Bayan Üye 3 Ara 2013 #826 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? O kadar soğuktu ki sabah kalktığımda ben uyurken Sibirya'ya gittik sandım, penguenler nerede diye etrafı aradım...
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? O kadar soğuktu ki sabah kalktığımda ben uyurken Sibirya'ya gittik sandım, penguenler nerede diye etrafı aradım...
mystic Bayan Üye 4 Ara 2013 #828 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? LocKe' Alıntı: Buz Gibi Genişletmek için tıkla ... Ne bir eksik ne de bir fazla,aynen
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? LocKe' Alıntı: Buz Gibi Genişletmek için tıkla ... Ne bir eksik ne de bir fazla,aynen
Apocrypha Bayan Üye 4 Ara 2013 #829 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Buz devri vol 2. o derece.
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 4 Ara 2013 #830 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Kapalı ve kasvetli..
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 7 Ara 2013 #832 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Yagmurlu ve Ruzgarli
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ara 2013 #833 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Kar vaaar *.*
XPeke Kayıtlı Üye 10 Ara 2013 #836 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? bi ara kar yaggdı sonra güneş açtı.. noldugunu anlamadım hatlar karıstı galiba
---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? bi ara kar yaggdı sonra güneş açtı.. noldugunu anlamadım hatlar karıstı galiba
Silencio Kayıtlı Üye 1 Ocak 2014 #837 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? Güneşli fakat serin...
Ehre Kayıtlı Üye 11 Tem 2014 #839 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? dünya ile güneş arası bi yerde
fosforlupembe Bayan Üye 11 Tem 2014 #840 ---> Bugün Bulunduğunuz Yerde Hava Nasıl ? buharlaşıcam diye korkuyorum