Buğu

---> Puurple

WнιтєRσσт;4432291' Alıntı:
Çokta yakın olmayan bir yerde oturuyorum derken :H Ups sende mi Polatlı yoksa xD

Etiket yaptım olmamış ya. :) Sağ ol yazdıkların için tekrar. Ayrıca Polatlı çok uzak ta ötede kalıyor o :D

---> Puurple

Kaybet bu öfkeni,
İçinde sakladığın.
Terk et o derdini,
Benden almadığın.

Sabret sonu aynı değil!
Söylüyorum.
Dinle, rüyaların her gün aynı,
Olmayacak!

Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin,
Gitme! Kaybedince daha çok seveceksin
Biliyorum, hiç bir anlamı yok:
Yokluğunda, yokluğunda, yokluğunda...

---> Puurple

En önemlisi de ölümlüymüşüm ben. Üstelik ölümlü olduğunu bilen tek canlıymışım. Ben kendi ölümüme refakat ederken bana refakat eden karanfil kokusunu almışım daha ölmeden. Karşısında en eylemsiz kaldığım ölüm kendi ölümüm olmuş. Yani hala gaflette, hala hepi topu kendi ölümünü anlatan bir roman kahramanıymışım.

Mimoza Sürgünü - Nazan Bekiroğlu

Son düzenleme:
---> Puurple

Bir şey yap adil olsun, haktan hukuktan ayrılmasın. Zalime haddini bildirsin, mazlumun payını versin.

Hüzün ve Tesadüf - Mustafa Kutlu

Son düzenleme:
---> Puurple

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] hizir gibi yetistin geceme ne dinlesem diyordum tam :) burcu günes harika oluyor sarkilari..ve senin begendiklerinde güzel oluyor :) zevkine de sana da hayranim bacim ben :)

---> Puurple

Önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi. Aşağılık insanoğlu, her şeye alışır!

Suç ve Ceza - Dostoyevski

Son düzenleme:
---> Puurple

Ne zaman aynayı sevmezsen
Sana birde gel benden bak
Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel
Bizi birde burdan yak

Bu duyguyu tarif edemiyorum
Yok işe yarar bir tek yorum
Gözüm kapalı bile seni görebiliyorum
Gülümse çekiyorum

Adını yazmışım daha da yazabilirim
Doldurabilirim yaprak yaprak...
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak

Nerede yoksan orası bana kapkara toprak.

Hislerimi anlatan bir şarkı bu. :)

---> Puurple

Ne zaman aynayı sevmezsen
Sana birde gel benden bak
Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel
Bizi birde burdan yak

Bu duyguyu tarif edemiyorum
Yok işe yarar bir tek yorum
Gözüm kapalı bile seni görebiliyorum
Gülümse çekiyorum

Neredeysen orası bana kutsal toprak

Nerede yoksan orası bana kapkara toprak.

Hislerimi anlatan bir şarkı bu. :)

Çok güzel şarkı, perfect :R

---> Puurple

O zamanlar insanlar, daha iyiydi denemez, kim bilir, ama daha başkaydılar. Belki de kuşları daha çok seviyordular. Belki de yürekleri yufka, daha acımayla, daha sevgiyle doluydular. Belki de doğaya daha yakındılar, kim bilir...

Kuşlar da Gitti - Yaşar Kemal

Son düzenleme:
---> Puurple

''Küçücük bir kum tanesi, bedenine yerleşen. Ya özümseyeceksin ya da irinleşecek derinliklerinde. Sancılı kıvranışlarla atıvereceksin uzaklara. Geldiği yere, belki de bambaşka diyarlara savrulup gidecek. Onun sende kalmasını sağla. Kol kanat ger gurbetten gelmiş konuğuna. Kendinden bil, benimse.''
-Piraye / Canan Tan

"Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun."
-Uçurtma Avcısı / Khaled Hosseini

''Yanımda olmanı istiyorum diyemediğim için bu yağmur içimi ıslatıyor dediğimi nasıl anlamaz? Düpedüz, sarıl bana dedikten sonra sarılmanın ne anlamı kalır!"
-Serenad / Zülfü Livaneli

''Romeo ölmeli, Titanic batmalı;*
ama aşk, her şeye rağmen yaşanmalı!.."
-Olasılıksız / Adam Fawer

Son düzenleme:
---> Puurple

"Aşka inanır mısın büyükanne?"
"Aşk neydi güzel kızım? Kimlerdendi? Unutmuşum."
"Aşk, sevdagillerden canım. Çok mühim bir şey aşk! Hayatın bütün manası, mevcudiyetimizin sebebi aşksız bir ömür düşünemiyorum."
-Umut / Ayşe Kulin

Sen tüm şatafatlı tanımlardan sıyrılıp en doğal halinle yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken,
''ben sana aşık oldum..!''
-En Son Yürekler Ölür / Canan Tan

“Ben senin ismini tarçın kokulu akide şekeri gibi tutuyorum ağzımda, damağımda, ruhumda.”
—Firarperest / Elif ŞAFAK

---> Puurple

En büyük hırsız hayattır.Bizden zamanımızı, sevdiklerimizi, mutluluklarımızı, aşklarımızı çalar ve bunların acısını sonuna kadar yaşattıktan sonra son darbeyi hayatımızı alarak vurur.

“Ellerin bir mecnun yurdu, upuzun bir sessizlik, birlikte okuduğumuz kitaplar kadar sımsıcak.

''Ben çağırmadım, hayır! Kendileri geldiler.
Sensizlik ve sen! Ne kadar güzelsiniz.''

“Hepimiz kalbimize saplanan gizli bir okla sokaklarda dolaşırken, başkalarından, yanımızda yürüyüp giden insanlardan çok farklı olduğumuzu, bulutların üzerine çıktığımızı sanmaz mıyız?
Okun acısını duyana kadar tabii…”

---> Puurple

''İsteklerinizi, hayallerinizi küçümseyen kişilerden mümkün mertebe uzak durun! Ruhu küçük insanlar, başkalarını da daraltmak, azaltmak ister.''

Mark Twain

Mutlu olmak için hep acelemiz vardır; çünkü insan uzun zaman acı çekerse, mutluluğa bir türlü inanamaz.

Alexandre Dumas // Baba

---> Puurple

Gerçek,daha ayakkabılarını bile giyemeden ,
Yala,dünyanın yarısını dolaşır...
Mark Twain

''Odamda beni kitaplarım bekler. Bu yegane tesellidir. Her eşyasını ayrı ayrı gayet iyi tanıdığım bu odada yalnız onlar her zaman için yeni bir koku taşırlar. Her zaman söyleyecek birçok lafları vardır.''
Sabahattin ALİ

"Yalnızdım ve insanları seviyordum ama yine de yalnızlığımı daha çok seviyordum."
Nazan Bekiroğlu & Nar Ağacı

---> Puurple

Kitaplar ve müzikler sadece arkadaşınız değildir. Bazen her şeyiniz olabilirler...

”Hayatımızı değiştirecek insanlar sessiz sedasız geçtiler yanımızdan.”
Emrah Serbes & Hikayem Paramparça

Bir gün, çok bunalırsan, denizin dibinde, yosunlara takılmış gibi soluksuz, sakın unutma gökyüzüne bakmayı, gökyüzü senindir, gökyüzü herkesindir.
Zülfü Livaneli

insanlar bozuk para gibidir.
iki seçenek vardır.
yazı ya da tura...
bir yüzünü gösterirken bize
diğer yüzünü zaman gösterecektir.
Oğuz Atay

"Okumayı sevmek, hayattaki can sıkıcı saatleri güzel saatlerle değiştirmektir."
Montesquieu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri