Buğu

---> Puurple

[MENTION=166648]Azra Hane[/MENTION] Seviyorsan Yalın'ı bu da benden sana :cy(19):
(Şarkı hareketli olsun diye bunu buldum :D)

---> Puurple

Mesafeler birleştirdi bizi bir de sözler, razı olma hiçbir sessizliğe. Biliyorsun seni seviyorum.

---> Puurple

Aslında onun karşısındayken konuşmak istemezsin. çünkü o an susmak gözlerine doya doya bakmak için en büyük fırsattır

---> Puurple

Elimde olsa bir yasa çıkartırdım ; Sevgiler ertelenmeden, geciktirilmeden söylenecektir...

Cemal Süreya

---> Puurple

Seni ağlatan kişi uzanıp dokunmuyorsa yanaklarına, silmiyorsa gözyaşını; boş ver ağlama...
Senin saçlarına,
Senin ellerine,
Senin yüreğine dokunmasına ihtiyacın olduğunda yoksa, sil at onu hayatından.
Çünkü senin kalbine değemeyen, gözyaşına hiç değmez...

Ezgin KILIÇ

---> Puurple

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Sence kim daha güzel söylüyor? Kaan(Duman) mı ben mi :vala_02:

Kimseyi görmedim ben senden daha güzeeeeeeelllllll :love3:
Keşke sesimi kaydedip yükleyebilsem buraya ama sen duydun ya en önemlisi o :Hjte7:

---> Puurple

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Sence kim daha güzel söylüyor? Kaan(Duman) mı ben mi :vala_02:

Kimseyi görmedim ben senden daha güzeeeeeeelllllll :love3:
Keşke sesimi kaydedip yükleyebilsem buraya ama sen duydun ya en önemlisi o :Hjte7:
Kesinlikle sen :) Seviyorum seni... :eda:

---> Puurple

Ne istiyorum biliyor musun güzel yürekli adam.
Yanına uzanmak kalbinin üzerine başımı koyup kalp atışlarını dinlemek...
O aşkla bakan gözlerinin içinde kaybolmak istiyorum.
Sen farklısın. Sen bana gelişinde ellerinle geldin tut diyerek.
Sarılmasak da olur görsem yeter dedin yanıma gelmeden önce.
Sen nasıl bir şeysin? İnsanlar aşkı ayaklar altına almışken sen ne de güzel tuttun benim ellerimi, sımsıkı...
Üşüyen kalbimi ısıtan, verdiği ritmi ile bana hayatı sunan aşk. Senden başka bir isim yok benim dünyamda.

Seni çok seviyorum [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]
(Ben sadece sana aitim sen de bana.) :cy(19):

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri