---> Buğraaaaaaaaa. Teşekkürler.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 27 Haz 2010 #22 ---> Buğraaaaaaaaa. Eliften sonra büyük başarıxD Tebrikler gençler önünüz açıkxD
Buğra1 Kayıtlı Üye 27 Haz 2010 #26 ---> Buğraaaaaaaaa. canSu^^' Alıntı: Boş ama hoş. Yani en azından biz eğlendiik Genişletmek için tıkla ... Helal şımarık Yeni hedefimiz FENERBAHÇE yazmak biliyorsun
---> Buğraaaaaaaaa. canSu^^' Alıntı: Boş ama hoş. Yani en azından biz eğlendiik Genişletmek için tıkla ... Helal şımarık Yeni hedefimiz FENERBAHÇE yazmak biliyorsun
G Gülümse. Bayan Üye 4 Tem 2010 #29 ---> Buğraaaaaaaaa. GFBuqra' Alıntı: Helal şımarık Yeni hedefimiz FENERBAHÇE yazmak biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Yazııcaaam onuda yazıcam merak etme sen. Ben bu hırsla neler neler yazarım sen biliyorsun mu şımarık ? xD
---> Buğraaaaaaaaa. GFBuqra' Alıntı: Helal şımarık Yeni hedefimiz FENERBAHÇE yazmak biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Yazııcaaam onuda yazıcam merak etme sen. Ben bu hırsla neler neler yazarım sen biliyorsun mu şımarık ? xD
G Gülümse. Bayan Üye 4 Tem 2010 #31 ---> Buğraaaaaaaaa. Oha. Süper olur. Fener yazmak daha kolay hahaha
FoX Kayıtlı Üye 4 Tem 2010 #32 ---> Buğraaaaaaaaa. hahaha çok büyük bi başarı tebrikler devamını bekleriz şaka bi yana gene bişiler yapabiliyorsun bakarsın ilerde daha da güzel birşeyler yaparsın hiç yapmamaktansa yapmak daha iyidir
---> Buğraaaaaaaaa. hahaha çok büyük bi başarı tebrikler devamını bekleriz şaka bi yana gene bişiler yapabiliyorsun bakarsın ilerde daha da güzel birşeyler yaparsın hiç yapmamaktansa yapmak daha iyidir
G Gülümse. Bayan Üye 9 Tem 2010 #33 ---> Buğraaaaaaaaa. Daha güzel şeyler yapma gibi bir amacım yok. Eğlence amaçlı takılıyorum