---> BUDA Benim :) komandoo komandoo
Arockci Banned 13 Ağu 2010 #42 ---> BUDA Benim 4MinoRMacH1Né' Alıntı: komandoo komandoo Genişletmek için tıkla ...
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 14 Ağu 2010 #43 ---> BUDA Benim Allah ailene bağışlasın
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #47 ---> BUDA Benim heeeeeeeyyyyyyyy ben senı tanıyorum yaaaa adın neydıı şeyy ımmmmmm fırat mı...........
---> BUDA Benim heeeeeeeyyyyyyyy ben senı tanıyorum yaaaa adın neydıı şeyy ımmmmmm fırat mı...........
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #51 ---> BUDA Benim hatta sana imza vermıştım hatırlasana be begenmemıştınde başka ımza begenmıştım sende onu ımza yapmıştın.... bi forumda
---> BUDA Benim hatta sana imza vermıştım hatırlasana be begenmemıştınde başka ımza begenmıştım sende onu ımza yapmıştın.... bi forumda
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #53 ---> BUDA Benim ayyy ne takıp edecem yaaa tesaduff çıktı resmını görmesen tanımayacaktım... sen çıkardın mı tanıdın mı benı
---> BUDA Benim ayyy ne takıp edecem yaaa tesaduff çıktı resmını görmesen tanımayacaktım... sen çıkardın mı tanıdın mı benı
Arockci Banned 16 Ağu 2010 #54 ---> BUDA Benim tanıdım tanıdım ben artık o siteye fln takılmıom buraya takılıyom
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #57 ---> BUDA Benim fotolarından tanıdım he asker fotolarından tekrar karşılaştık bak nese yarın grşzz..