Buda Benim +Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buda Benim +Güncel

Ayşe Özyılmazel diye bir hatun var ona benziyorsun :)Güzelsin maşallah nazarlardan esirgenesin :)

---> Buda Benim +Güncel

Tatli kiz guzel alin bolgeniz genis oldugu icin size kahkülde cok yakisir sirin tatliliginizn yaninda sizden cok zarif hanfendi bir is kadinida olur:)

---> Buda Benim +Güncel

Tatli kiz guzel alin bolgeniz genis oldugu icin size kahkülde cok yakisir sirin tatliliginizn yaninda sizden cok zarif hanfendi bir is kadinida olur:)

evet kahkül yakışıyor hatta fotoğrafım var bir ara yüklerim :R
ama saçımda dökülme vardı o yüzden yaptırmadım,şimdi de yaz geliyor bakması zor bilemedim kararsızım şuan :aa20:

---> Buda Benim +Güncel

ilk resim güzzel :) yazmaaa çok yakışmışşşş güzel kareler Allah sahibine bağışlasınn :D

---> Buda Benim +Güncel

Enişte bey çok şanslı :eek: Tamam canım sabah yaparım dursun bunlar.

---> Buda Benim +Güncel

Amannn mobiletede binermiş canım benim maşallah sana saclarını toplamakda ayrı yakısmıs yuzun kadar bahtında guzel olsun inşallah :eda:

---> Buda Benim +Güncel

Yaaa scooter eklemissin yaaaaa

Ben kendi scooter'umu sattim ama surmesini cok ozledim :((((( aliye alica diyorum nerede surucen burda diyorm burasinin trafiki uygun degil.

---> Buda Benim +Güncel

haklı o zaman canım enişte bey :Ü

Ama scooter benim tutkum. :( cok seviyorum kullanmasini. Kendimi bir tek onun ustunde ozgur hissediyorum.
Hatta boyum uzun olsa, birazicik en azindan. Harley kullanmak istiyorum ama son zamanlarda atv ye taktim kafayi. Ufff cok seviyorum motor cesitlerini. Araba pek sevmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri