Buda ben=)
S SABIRLI Kayıtlı Üye 20 Haz 2009 #3 ---> Buda ben=) iyi güzelde küpe olmamış bence kendi düşüncem allah damlaya bağışlasın=)
' Kors@N Kayıtlı Üye 20 Haz 2009 #4 ---> Buda ben=) Üye olup hemen resmini koymuşsun İyisin hoşsunda küpe yakışmamış..Allah gönlüne göre versin kardeşim
---> Buda ben=) Üye olup hemen resmini koymuşsun İyisin hoşsunda küpe yakışmamış..Allah gönlüne göre versin kardeşim
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 Haz 2009 #9 ---> Buda ben=) Yakışıklısın A.s.b Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Haz 2009
A AlaturkaRAP Kayıtlı Üye 22 Haz 2009 #12 ---> Buda ben=) bozdunuz beni hee=( takıntı oldu şimdi takıyımı takmıyımı=)
M **meLebek** Bayan Üye 22 Haz 2009 #13 ---> Buda ben=) bence sen devam et takmaya hoşsun mutlu olman dileği ile...
PuZzL3 Banned 22 Haz 2009 #14 ---> Buda ben=) Yakışıklısın Allah Sahibine Bağışlasın Küpe Bozmuş Ama Tabii Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz SAYGILAR..
---> Buda ben=) Yakışıklısın Allah Sahibine Bağışlasın Küpe Bozmuş Ama Tabii Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz SAYGILAR..
CeYDa^^ Banned 23 Haz 2009 #15 ---> Buda ben=) hoşşun yakışıkLısın :d Küpe takıp takmamak sana kaLmış ama bnce bozmuş ASB
aSiii Banned 23 Haz 2009 #18 ---> Buda ben=) yakısılısınn , aLLah sevenLerıne bagıŞLasin.. küpe hıc oLmamiŞ demicem ben zevkLer ve RenkLer tartıŞıLmazmiŞ degıLmı ama
---> Buda ben=) yakısılısınn , aLLah sevenLerıne bagıŞLasin.. küpe hıc oLmamiŞ demicem ben zevkLer ve RenkLer tartıŞıLmazmiŞ degıLmı ama
KoKoş_KuKLa Bayan Üye 23 Haz 2009 #19 ---> Buda ben=) ya küpede hoş olmuş ama bence top küpe tarzı bişe tak bu biraz büyük durmuş