---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya :) Amin
GokTurk Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #22 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya 10 numarasın kardeşim.Karizman,yakışıklılığın yerinde.Allah gönlüne göre versin.
---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya 10 numarasın kardeşim.Karizman,yakışıklılığın yerinde.Allah gönlüne göre versin.
HyeAna Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #23 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya El becerilerin kadar yüzünde güzel kardeşim. Allah Sevdiklerine Bağışlasın.
---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya El becerilerin kadar yüzünde güzel kardeşim. Allah Sevdiklerine Bağışlasın.
sir.altan Kayıtlı Üye 21 Nis 2011 #24 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya guzel resimler yakisikli delikanli tanri sahibine bagislasin
Aracely Eluveitie Bayan Üye 22 Nis 2011 #25 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya Son Fotoğrafı cok beğendım . Hepsi birbirinden güzel Allah Sevdiğine Bağışlasın
---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya Son Fotoğrafı cok beğendım . Hepsi birbirinden güzel Allah Sevdiğine Bağışlasın
ReLaX Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #26 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Rock SouL Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #27 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya Güzel resimler, teşekkürler.
ReLaX Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #29 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya yeni 2 resim daha eklenmiştir
LoKuMuM<3 Bayan Üye 22 Nis 2011 #30 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya Çok beğendim baya fotojeniksin
' Kontes.. Bayan Üye 22 Nis 2011 #32 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya Kuzummmm xD Allah sahibine bağışlasın çok hoş resimler :2:
55busra55 Bayan Üye 23 Nis 2011 #33 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya fotograflar başarılı fotografcılık felan mi yapıyorsun??
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #34 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya Başarılı resimler kardeş yakışıklısın
ReLaX Kayıtlı Üye 23 Nis 2011 #35 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya fotoğrafcılık yapmıyorumda üni de radyo tv bölümünü okuyorum. bu arada yorumlar için teşekkürler
---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya fotoğrafcılık yapmıyorumda üni de radyo tv bölümünü okuyorum. bu arada yorumlar için teşekkürler
ReLaX Kayıtlı Üye 1 May 2011 #36 ---> buda ben KeRiM EmRe herkez buraya yakında çok güzel bir albümle geliyorum bekleyin