Evlilik Cok SaptırıLDı Degişti
Ve Bazı Kısıler Icın kutSaL ßirSey Degılde Cocuk Oyuncagı OLdu Nedendir ßilinmez Ama.
Yaniii Flort ü ArkadasLıgı Evliligi Ayırmak Lazım Ve Iyıce Ayırt Etmek Lazım Evlilikkk Kolay ßırSey Degıldır .
hAhAhAh....
ütopyalardan bahsetmiorum
daha başka evlilik nası olabilirki???hayal ürünü ne var yazdıklarımda
hep sorunsuz mutlu mesutta olmıcaz dedim
önmli olan sorunları büyütmeden aşabilmek dedim...
fazla karamsarsın diesel ya....
Arkadaslar Sizce Bu Zamanda evLiLik akıL i$imi ? $ahsen Ben Kafamda Söyle Kurdum Gelecege Dair Bi dü$ünce , Benim Sayacagim bayanLarin Görevi oLanlar. bayanLarda erkekLerin Görevlerini sayabiLirler
mesela bi erkek kendi camasirini kendi yikayabilir camasir makinasi var
Bi erkek buLasiginida kendi yikayabilir buLasık makinasi var
Sabah 8 de cikcaksin ise gitceksin Aksam 8:00 eLini yüzünü yika derken saat 8:30 Sonra Yemek ye Saat 9:00 2 Saat Karinla Oturcaksin Sonra yatacaksin..
Ben niye Karsimdakinin derdini sıkıntısını cekeyim 2 Saat onunla oturmak icinmi evLeniyorum ?
Bence Bu Devirde Evlenmek Bana Göre Sıkıntıdan baska bisey degil..
Evet Sizinde Bana katildiginiz nokta varmı ?
Kloraksa†aN;665106' Alıntı:niye böyle bi' hesap yaptın sen karınla ona işlerini yaptırmak için mi evleniyosun ?
))
buLabildinmi peki aradigin kisiyi ?
Düşüncelerin mantıklı..Ama yinede evlilik güzel birşey olsa gerek
Bu hayatın zorluklarına karşı tek başına bir yere kadar dayanırsın.Ama her zaman yanında olan, düşeceğin zaman senin doğrulmanı sağlıyan, senin gücüne güç katıcak bir eş muhakkak lazımdır.Senin eksik olduğun konularda seni tamamlayan, senin derdini kendi derdi gibi sayan, senin borcunu kendi borcu gibi gören, senin paranı kendi parası gibi gören, senin mutluluğunu kendi mutluluğu gibi gören, senin hayatını kendi hayatı gibi gören vs. bir sürü konuda seninle olduğunda, senin hayatını kolaşlaştıracak muhakkak birileri olmalıdır.Sen bir yere kadar bu hayatın zorluklarına karşı ayakta durabilirsin, bir yerden sonra destek almak istiyeceksindir.Yanında senin istediğin, aradığın gibi bir eş, hayat arkadaşı varsa eğer sizi hiçbir zorluk yıldıramayacaktır.
Ve sonra iyi ki evlenmişim, iyi ki varsın gibi iltifatları ediceksindir Bu hayat hiçbir zaman tek başına sürdürülemez, (bence)
Düşüncelerin mantıklı..Ama yinede evlilik güzel birşey olsa gerek
Bu hayatın zorluklarına karşı tek başına bir yere kadar dayanırsın.Ama her zaman yanında olan, düşeceğin zaman senin doğrulmanı sağlıyan, senin gücüne güç katıcak bir eş muhakkak lazımdır.Senin eksik olduğun konularda seni tamamlayan, senin derdini kendi derdi gibi sayan, senin borcunu kendi borcu gibi gören, senin paranı kendi parası gibi gören, senin mutluluğunu kendi mutluluğu gibi gören, senin hayatını kendi hayatı gibi gören vs. bir sürü konuda seninle olduğunda, senin hayatını kolaşlaştıracak muhakkak birileri olmalıdır.Sen bir yere kadar bu hayatın zorluklarına karşı ayakta durabilirsin, bir yerden sonra destek almak istiyeceksindir.Yanında senin istediğin, aradığın gibi bir eş, hayat arkadaşı varsa eğer sizi hiçbir zorluk yıldıramayacaktır.
Ve sonra iyi ki evlenmişim, iyi ki varsın gibi iltifatları ediceksindir Bu hayat hiçbir zaman tek başına sürdürülemez, (bence)
bulmuştumda...
farklı sebeplerden dolayı bitmek zorundaydı...ailevi meseleler ...onunla alakası yoktu
Zamaninda bende buLmustum
benimkide ailevi meseleler yüzünden bitmek zorunda kaLdı.
ama 1 daha buLamadım.
aynen :s Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni....
Amin Tesekkürler
Allah senide iyi insanLarla kar$iLastirsin.
:106::106:
güzel yorum
Canım kardesim güzel düsünceler
ama Benim hayatimi kendi hayati gibi gören birisi yokki
TelevizyonLarda Etrafimizda Görüyoruz.
Etrafimda o kadar cok kisi varki Maddi zorlukLar yüzünden terkedilen erkek..
bunlari gördükce böyle seyLer düsünüyorum elimde olmadan.
Düşüncelerimi beğendiğinize sevindim Sizin hayatınızı kendi hayatı gibi gören kimse ŞU ZAMAN için yok, ileride olmuyacak diye birşey yok!Yani demem şu ki, zaman geçtikçe karşınıza, karşımıza daha nice insanlar çıkıcak.Ve bu insanlar arasında birisi sizi çok sevecektir ve sevgisi ile sizi ve sizin herşeyinizi kabullenecektir.Bu kabullenme ile sizin hayatınızı kendi hayatı gibi de görecektir Etrafınızda ki erkekleri terk eden bayanlar demek ki erkeği sevipte evlenmemiş, parasını sevmiş ki parası bitincede terk etmiş.Sizin evleneceğiniz kişi bu şekilde olmamalıdır, siz eğer anladığınızda beni sevmediğini parayı sevdiğini o zaman ayrılabilirsiniz, bu sizin şahsi seçiminiz.Evleneceğiniz kişiyi çok iyi seçerseniz ne terkedilirsiniz, nede terkedersiniz.O kadar iyi seçmelisiniz ki aranızda sorunların çıkması güç olmalıdır, sorun çıktığında da çok basit çözmelisiniz.
Sorun evliliğe karşı olan olumsuz düşünceleriniz değil, bence sorun burada sizin karşı cinse olan güvensizliğiniz.Elbette her insana güvenilmez ama güvenilmesi gereken insanlarda yok değil.Siz karşınızda kine ne tür yaklaşırsanız, karşınızda kide size o türde yaklaşımda bulunur.Bir nevi, Kısasa Kısas ! (ve yine bence)
dediklerini sonuna kadar katılıyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.