Bu Zamanda evLiLik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sEmih

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Sizce Bu Zamanda evLiLik akıL i$imi ? $ahsen Ben Kafamda Söyle Kurdum Gelecege Dair Bi dü$ünce , Benim Sayacagim bayanLarin Görevi oLanlar. bayanLarda erkekLerin Görevlerini sayabiLirler

mesela bi erkek kendi camasirini kendi yikayabilir camasir makinasi var :)
Bi erkek buLasiginida kendi yikayabilir buLasık makinasi var :)
Sabah 8 de cikcaksin ise gitceksin Aksam 8:00 eLini yüzünü yika derken saat 8:30 Sonra Yemek ye Saat 9:00 2 Saat Karinla Oturcaksin Sonra yatacaksin..

Ben niye Karsimdakinin derdini sıkıntısını cekeyim 2 Saat onunla oturmak icinmi evLeniyorum ?

Bence Bu Devirde Evlenmek Bana Göre Sıkıntıdan baska bisey degil..
Evet Sizinde Bana katildiginiz nokta varmı ?

ne aLaka sımdı yaff :D

cumartesi pazarı oLanLar war

sewıosan öyLe ewLenırsınkı .. :)

Ne alakasi yok

ayni seyLeri bayanLarda yapabilir.

meseLa bayanLarda caLisabiliyor Kendi paralarini kendi kazanabiliyorlar

erkege ihtiyacları varmiki ?

Ayni sekiLde Erkeklerinde Öyle. Ha ne oLur Yemegi evde yemeyizde disarda yeriz.

2 saat deme yaw :D seviyorsan 2 saat sana 20 saat gibi gelir yanlışmı düşünüyorum ;)

seviyorsan 2 saat 20 saat gibimi geLir.
Arkadasim bende a$k ya$adım

Ben meseLa ciktigim kızın yanina giderdim 5 saat bana yarim saat gibi geLir.. Yani süre kısaLir cogaLmaz

cogaLiorsa Kabir azabı gibi geLir. :D

bayanlara ihtiyaç var nasıl yok.onlar koklanmayı bekleyen nadir birer çiçek diesel(abartı oldu idare edin)..

Evlenmzsen rahat neşen olmaz saan hayatında eşlik edecek biri olması lazım gerektiğinde neşeni paylaştığın gerektiğinde acı ve üzüntülerini anlatacağın bi hayat arkadaşın olmalı..Bunu kim istemes ki.sen 70 yaşına gelsen kalk bulaşık yıka desem emin ol yıkayamazsın kaldı ki çamaşır diyosun peki onu yıkayacak zahmetine girecen mi..

her evde bulaşık makinası yok,hatırlatırım..

bayanlara ihtiyaç var nasıl yok.onlar koklanmayı bekleyen nadir birer çiçek diesel(abartı oldu idare edin)..

Evlenmzsen rahat neşen olmaz saan hayatında eşlik edecek biri olması lazım gerektiğinde neşeni paylaştığın gerektiğinde acı ve üzüntülerini anlatacağın bi hayat arkadaşın olmalı..Bunu kim istemes ki.sen 70 yaşına gelsen kalk bulaşık yıka desem emin ol yıkayamazsın kaldı ki çamaşır diyosun peki onu yıkayacak zahmetine girecen mi..

her evde bulaşık makinası yok,hatırlatırım..

valla prens burda biraz Reklam Kokan Hareketler Seziyorum Ama Neyse.

Prens simdi Sen Haber izLemiyorsun anlasilan Pek :)

üLkemizde Her Gün biriLeri öLüyor bunLarin Bazılari Cinnet Gecirmek Veya intihar etmek

evLenmek tabiki güzel bisey ben aksini idda etmiyorum bayanLarada bisey demiyorum onLar icinde örnek verdim okuduysan..

Simdi Söyle Baktigimizda hersey Para oLmus Cinsiyet Ayrimi Yok Erkek icinde Ayni Bayan icinde Tabiki Herkez icin Degil Ama Genel Olarak Malesef Öyle.

Simdi oLdu ya erkegin i$leri ters gitti Ve ifLas etti Sence bu zamanda bunu bi bayan anlayisla karsiLarmi Soruma dürüst cevap ver lütfen.

şimdi diesel batı tarafında bayan çocukları varsa alır çocuklarını babasının evine gider ama doğuda öle değil.eşine sadakatlılığı bağlılığı var.onun için eşi ailesinden önce gelir..
Dediğin şeyde sadece batıda yşanan çiftler için geçerli.Örnek veriyim mesala 4-5 sene önce dayım bir yokluk içine girdi ve 2 çocuğu var tabi iişsiz para da kazanmıyo üzerlerine doğru dürüst giydikleri bişey yoktu.diğer dayımlar ve bizim ailenın yardmıyla düzeldi allaha şükür şu anda iyi.Peki eşi onu bırakıp gitti mi.Tabiki hayır.ama batıda olsaydı eminim..kadın direk babasının evine giderdi.

şimdi diesel batı tarafında bayan çocukları varsa alır çocuklarını babasının evine gider ama doğuda öle değil.eşine sadakatlılığı bağlılığı var.onun için eşi ailesinden önce gelir..
Dediğin şeyde sadece batıda yşanan çiftler için geçerli.Örnek veriyim mesala 4-5 sene önce dayım bir yokluk içine girdi ve 2 çocuğu var tabi iişsiz para da kazanmıyo üzerlerine doğru dürüst giydikleri bişey yoktu.diğer dayımlar ve bizim ailenın yardmıyla düzeldi allaha şükür şu anda iyi.Peki eşi onu bırakıp gitti mi.Tabiki hayır.ama batıda olsaydı eminim..kadın direk babasının evine giderdi.

Bak Simdi Onlar iStisna Cünki Onlar Eski Kadınlar, Eski Kadınlar Kocalarinin Varliginada Yoklugunada Katlanirlar Onlara Dicek Tek Sözüm Yok.

Ama Yeni Nesil Öyle Degil ; Ben Bizim Cagimizdan Bahsediyorum Suan Kadınlarin Erkege Veya Erkeklerin Kadınlara Eywallahı Varmı ?

diesel abicim benim anlatmak istediğim doğuda hala geçerli ama batıda geçerliliğini kaybetti.

diesel abicim benim anlatmak istediğim doğuda hala geçerli ama batıda geçerliliğini kaybetti.

Ya Dogusu Batisi Yok Bunun Tvde evLenme ProgramLari Var hic izLemiyormusun ?

70 ya$indaki Kadın cikiyor 10 Tane biLezik isterim Sunu isterim bunu isterim diyor Düsün 70 ya$indaki Kadınlar bile gözLeri aciLdigi Bir Cagdayiz

Ayri Bir Program Var Şoray uzun yoLda diye onuda izliyorsundur Bazı memLeketlere Gidiyor Geziyor Adetlerini fiLan ;

Orda Kamerayi Gören Yasli Kadınlar İse Yüzlerini Basörtüleriyle Kapatiyor Kameradan Kaciyor..

Aradaki Farka Bak Lütfen.

Eskiden hangi kadın Kocasinin Veya evlencegi Erkegin karsisina cikip Bana sunu sunu alcaksin diyebiLiyordu ?? Varmiydi o cesaret ?

Eskiden hangi kadın Kocasinin Veya evlencegi Erkegin karsisina cikip Bana sunu sunu alcaksin diyebiLiyordu ?? Varmiydi o cesaret ?

eskiden başlık parası vardı, karısı onun malı gibi kabul ediliyordu;)Kadın ses çıkarsın bakalım ikinci kadın eve geliyor mu gelmiyor mu
evlenmek sadece aşık olundugu için değil, erkegin bayanın namusunu korumak ona sahip çıkmak içindir.
evlenmeye kötü görmüyorum, şuanda düzgün nesiller yetiştirebilmesi için evlenilmesi gerekir ,öyle bir nesil geliyorki, çocugun babası belli değil, böyle olayları engel olunması için evlilik şarttır.

eskiden başlık parası vardı, karısı onun malı gibi kabul ediliyordu;)Kadın ses çıkarsın bakalım ikinci kadın eve geliyor mu gelmiyor mu
evlenmek sadece aşık olundugu için değil, erkegin bayanın namusunu korumak ona sahip çıkmak içindir.
evlenmeye kötü görmüyorum, şuanda düzgün nesiller yetiştirebilmesi için evlenilmesi gerekir ,öyle bir nesil geliyorki, çocugun babası belli değil, böyle olayları engel olunması için evlilik şarttır.

Güzel Konusmussun Haklısında Ama Ben ßunu tartismiyorumki betülcüm.

hımmm...
en başta evlilik sünnettir..ve kutsal sayılır..
günümüzde her ne kadar ciddiyeti kalmamış olsa da....
bence DEĞERİNİ BİLEN İÇİN güzeldir evlilik...
sabah kalkıcam eşime kahvaltısını hazırlıcam onu işe göndercem...sonra çocuğumun kahvaltısını yaptırıp okuluna yollıcam...
evimin işlerini yapıp yemeğimi de yaptıktan sora ben işe gitcem....akşamları beraber oturup sohbet etcez... sahillerde dolaşcaz... :):):):)
problemler olmayacak mı?? elbette olacak...
ama asıl mesele problemlerin olması değil.. o problemleri olgunlukla karşılayıp,,saygı çerçevesini bozmadan halledebilmektir...
karamsar olmayın yahuu...
vallahi çocuğuma daha iyi bakmak için mesleğimi bile bırakırım... :)
DEĞERİNİ BİLEN İÇİN çoluk,çocuk,,evlilik hayatın en güzel anları benceee....

hımmm...
en başta evlilik sünnettir..ve kutsal sayılır..
günümüzde her ne kadar ciddiyeti kalmamış olsa da....
bence DEĞERİNİ BİLEN İÇİN güzeldir evlilik...
sabah kalkıcam eşime kahvaltısını hazırlıcam onu işe göndercem...sonra çocuğumun kahvaltısını yaptırıp okuluna yollıcam...
evimin işlerini yapıp yemeğimi de yaptıktan sora ben işe gitcem....akşamları beraber oturup sohbet etcez... sahillerde dolaşcaz... :):):):)
problemler olmayacak mı?? elbette olacak...
ama asıl mesele problemlerin olması değil.. o problemleri olgunlukla karşılayıp,,saygı çerçevesini bozmadan halledebilmektir...
karamsar olmayın yahuu...
vallahi çocuğuma daha iyi bakmak için mesleğimi bile bırakırım... :)
DEĞERİNİ BİLEN İÇİN çoluk,çocuk,,evlilik hayatın en güzel anları benceee....

Güzel hayaller.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri