endLesS
Webmaster
---> Bu sorulara cevap verecek akpartililer aranıyor
Hocam doğudaki Kürtleri de böyle kaybetmiyormuyuz zaten ?
Elimizin tersi ile çevirip, dışlamakla ?
Teşekkür ederim kardeşim Ben de aranızda olmaktan memnunum.
Aslında elimden geldiği kadar tartışmalara girmek istemiyorum ama bazen işi çığırından çıkarıp tartışmaları hakarete varan boyutlara getiriyorlar. Ben de doğal olarak müdahil olmak zorunda kalıyorum.
Daha önce de belirtmiştim. Son seçim kesin olarak gösterdi ki bu ülkede her iki kişiden biri Ak Partiye oy veriyor. Dolayısıyla diğer partilerin birbirlerinden koparabilecekleri seçmen yok. Bir şekilde Ak Partili seçmenleri ikna edip kendilerine çekebilmeleri lazım. Bunun yolu edeplice, hakaret etmeden, pervasızca saldırmadan ikna yoluyla olmalı. Sen kalkıp da "AKP ye oy verenler cahil, aptal, rüşvetçi, yok bilmem neci" gibi yöntemlerle hakaret ederek insanları renci de edersen millet inadına daha fazla AKP ye sarılıyor. Tartışma tabiki olsun. Eleştiri tabi ki olsun. Ama usulüyle ve seviyesiyle. Google den kopyala yapıştır hakaret ve iftiralarla bu iş olmaz. Bu hakaretler çekememezliğin ve yenilen pehlivanın bilek gücüyle yapamadığını bel altı yöntemlerle rakibini alt etmeye çalıştığının göstergesidir. Böyle saldırılar oldukça da sürünmeye makkum olacaklarını bilmeleri gerekir.
Hocam doğudaki Kürtleri de böyle kaybetmiyormuyuz zaten ?
Elimizin tersi ile çevirip, dışlamakla ?