Bu sorulara cevap verecek akparti’liler aranıyor

---> Bu sorulara cevap verecek akparti’liler aranıyor

Teşekkür ederim kardeşim:) Ben de aranızda olmaktan memnunum.
Aslında elimden geldiği kadar tartışmalara girmek istemiyorum ama bazen işi çığırından çıkarıp tartışmaları hakarete varan boyutlara getiriyorlar. Ben de doğal olarak müdahil olmak zorunda kalıyorum.
Daha önce de belirtmiştim. Son seçim kesin olarak gösterdi ki bu ülkede her iki kişiden biri Ak Partiye oy veriyor. Dolayısıyla diğer partilerin birbirlerinden koparabilecekleri seçmen yok. Bir şekilde Ak Partili seçmenleri ikna edip kendilerine çekebilmeleri lazım. Bunun yolu edeplice, hakaret etmeden, pervasızca saldırmadan ikna yoluyla olmalı. Sen kalkıp da "AKP ye oy verenler cahil, aptal, rüşvetçi, yok bilmem neci" gibi yöntemlerle hakaret ederek insanları renci de edersen millet inadına daha fazla AKP ye sarılıyor. Tartışma tabiki olsun. Eleştiri tabi ki olsun. Ama usulüyle ve seviyesiyle. Google den kopyala yapıştır hakaret ve iftiralarla bu iş olmaz. Bu hakaretler çekememezliğin ve yenilen pehlivanın bilek gücüyle yapamadığını bel altı yöntemlerle rakibini alt etmeye çalıştığının göstergesidir. Böyle saldırılar oldukça da sürünmeye makkum olacaklarını bilmeleri gerekir.

Hocam doğudaki Kürtleri de böyle kaybetmiyormuyuz zaten ?

Elimizin tersi ile çevirip, dışlamakla ?

---> Bu sorulara cevap verecek akparti�liler aranıyor

WнιтєRσσт;3495278' Alıntı:
Hocam doğudaki Kürtleri de böyle kaybetmiyormuyuz zaten ?

Elimizin tersi ile çevirip, dışlamakla ?

Orada hop derim, eğer biz kürtleri dışlasaydık ne siyasetçileri ne de iş adamları olurdu. Nazi almanyasına dönerdi ülke. Tam aksine biz hala ya sabır çekiyoruz. Bizim kardeşlerimizle bir derdimiz yok, bizim derdimiz bölücülerle..

Orada hop derim, eğer biz kürtleri dışlasaydık ne siyasetçileri ne de iş adamları olurdu. Nazi almanyasına dönerdi ülke. Tam aksine biz hala ya sabır çekiyoruz. Bizim kardeşlerimizle bir derdimiz yok, bizim derdimiz bölücülerle..

Senin derdin öyle. Biz neler görüyoruz.

Ayrıca kardeşimiz demekte yanlış. Dostumuzdur. Karagünde bize destek olan dostumuz. Yalnız kardeşlik başka bir kavramdır. Kardeş dediğimiz Doğu Türkistandakilerdir, Uygur Türkleridir.

tamam paşada sizsiniz kralda :D

Asena.

Gerçekleri görebilecek akpartililer aranıyor. Çok şey istiyorum farkındayım

acaba sizin desteklediğiniz kişiler başa geçse neler neler olur

bir telefonun var degil mi?
hergun foruma girdigine gore bir bilgisayarinda var
hatta ve hatta internetinde var...
hadi sen avrupadasin,,,

turkiyede yasayan hemen hemen hangi kesim olursa olsun bu yukarda saydiklarim bugun var mi??? var...
sundan 5-10 sene once var miydi ? yoktu... lukse giriyordu... bukadari bile turkiyenin nekadar buyduugnu ve daha nekadar buyuyebileceginin gostergesi,
sen kucuk dusunuyorsan ben ne yapayim... abd'ninde madalyonun ters yuzu vardir elbet (medyaya yansimayan yuzu)

bizim ülkemiz gelen telfonları %99 Amerikadan ve çinden geliyor..
ve bizim ülkemizdeki olan bir çok teknolojik ürün yurt dışından gelip kopyalanan ve çoğaltılan mallar..
ve çoğaltılan malın maliyeti düşüktür. her kesimden inssan alır..

abd nin yüznün yansımamasın tek nedeni herkesin o ülkeden korkaması ve oluşabilcek olumsuz sorunları düşünmesi..

benim düşüncem gerçekliklikle örtüşüyor.. eğer gerçeklilk küçük düşünmeyse Evet o zamn ben küçük düşünüyorum...

bizim ülkemizde cahillik var. hala belli bir kesmimz töre diye uydurdukları bir şeye inanıp ona göre hareket ediyorlar.. ama amerikan vatandaşların hepsi lise mevzunu.. ve hepside bilinçli...
bu yüzden onlar bu kadar büyüdü ve biz bu kadar yetersiz kaldık..

sakın bu sözlerimi avrupa yanlısı olarak düşünme ama gerçekçi ol..

sana şunu sorayım o zamn

madem abd kadar büyümek istiyorsun cahiliği ortadan nasıl kaldırcan.??
insanlar nasıl buluş yapmaya teşvik edilcek??
NASIL TÜRK MALI KULLANMAYA VE YURT DIŞINDAN GELEN MALLARI KULLANMAMAYA İKNA EDİLCEK?

bizim ülkemiz gelen telfonları %99 Amerikadan ve çinden geliyor..
ve bizim ülkemizdeki olan bir çok teknolojik ürün yurt dışından gelip kopyalanan ve çoğaltılan mallar..
ve çoğaltılan malın maliyeti düşüktür. her kesimden inssan alır..

abd nin yüznün yansımamasın tek nedeni herkesin o ülkeden korkaması ve oluşabilcek olumsuz sorunları düşünmesi..

benim düşüncem gerçekliklikle örtüşüyor.. eğer gerçeklilk küçük düşünmeyse Evet o zamn ben küçük düşünüyorum...

bizim ülkemizde cahillik var. hala belli bir kesmimz töre diye uydurdukları bir şeye inanıp ona göre hareket ediyorlar.. ama amerikan vatandaşların hepsi lise mevzunu.. ve hepside bilinçli...
bu yüzden onlar bu kadar büyüdü ve biz bu kadar yetersiz kaldık..

sakın bu sözlerimi avrupa yanlısı olarak düşünme ama gerçekçi ol..

sana şunu sorayım o zamn

madem abd kadar büyümek istiyorsun cahiliği ortadan nasıl kaldırcan.??
insanlar nasıl buluş yapmaya teşvik edilcek??
NASIL TÜRK MALI KULLANMAYA VE YURT DIŞINDAN GELEN MALLARI KULLANMAMAYA İKNA EDİLCEK?

Bi düzeltme yapıyım kardeşceezim.

Telefonlar yurt dışından gelmiyor Türkiye'de üretiliyor. Belli firmaların belli yerlerde ki fabrikalarında. Bu iyi bir geliişme yalnız ; Vergisini veriyor ve o topraklar onun olmuyor ise...

Abdlilerden bahsedilmiş sanırım yorumlarınızı tam okumadım ama sana cevap veriyim de " kızım sana söyleyim; gelinim sen anla " misali olsun....

Türk milleti bu zamana kadar hiç bir millete özenmediği için Türk IRKI kalmıştır. Nesli tükenmeyecektir. ( Laflarım sana değil )

Abd de insanlar Lise Mezunu ama adamlarda milli gelir var. Devlette para var. Oysa şu da var ki Amerika iç ve dış borçlarda zirve yapan bir ülke. Adamlar insan ticareti yapıyor, uyuşturucuya bıraz göz yumuyor ve olay kapanıyor. Silah ticareti cabası. Petroller de artısı...

Yani Amerikan vatandaşı ( ki böyle bir millet yoktur. İngiliz kırmasıdır abd ) hiç bişey yapmadan yaşayabilmektedir. Eğer Amerikanın taktiğinden gitse ülkemiz misal 2 kıtayı bağlayan ve uyuşturucu maddelerde köprü olan ülkemizde geçişlere izin verilse bizim ülkemizde canlanır bi anda.. Ha var illaki ama ap açık ortada değil. Demek istediğim başka ülkelerin ekonomileri ya sömürge ile ilerliyor ya da başka illegal yöntemlerle.. Boşverin analar ağlamasın, çocuklar babasız kalmasın ya da babalarının kim olduğunu bilsin.

Eğer başarılarından bahsedecek isek de millette olmayan bir milli şuur var. Diğer ülkeler içinde geçerli. Adamlar her işinde ülkesine yatırım yapıyor canlanıyor. Bizimkiler de kurban bayramında bile gidip Paris'e yatırım yapıyor. Devletin de ihmarkarlığı var ammavelakin insanlarda da suç yok değil...

Alınma sakın sana cevap niyetli değil düzeltme olarak algıla :)

---> Bu sorulara cevap verecek akparti�liler aranıyor

WнιтєRσσт;3495505' Alıntı:
Senin derdin öyle. Biz neler görüyoruz.

Ayrıca kardeşimiz demekte yanlış. Dostumuzdur. Karagünde bize destek olan dostumuz. Yalnız kardeşlik başka bir kavramdır. Kardeş dediğimiz Doğu Türkistandakilerdir, Uygur Türkleridir.

neler görüyorsunuz mesela :H

Onu başkasına demişim sanırım ama alıntı yaptığımı bulamadım ne amaçla dedim hatırlamıyorum xD

white bana laf etme git Saat sabah 9 da sen tren raylarında foto cektır ahahaha kımseler gormesın dıye :D teneke

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri