o soru ne öyle yaaw
ayda'N Bayan Üye 9 Tem 2008 #24 qöztepeLi' Alıntı: dayı oku oku bıtmes bu sınav suresı yetmes Genişletmek için tıkla ... aynéN.... o né öLe yha !! :67:
qöztepeLi' Alıntı: dayı oku oku bıtmes bu sınav suresı yetmes Genişletmek için tıkla ... aynéN.... o né öLe yha !! :67:
only_you Bayan Üye 12 Tem 2008 #27 ayyy insan bunu okuyup yorum yürütene kadar sınav biterrhahahahahahahahahahahaha
єSмєя_qaмzє Banned 12 Tem 2008 #28 Soru uzun okumama ben bunu :|.. Süre yetmes.. sınavda falan cıksaydı kafayı yerdim sinir krizi falan gecirirdim..:
Soru uzun okumama ben bunu :|.. Süre yetmes.. sınavda falan cıksaydı kafayı yerdim sinir krizi falan gecirirdim..:
_DarK_ Kayıtlı Üye 12 Tem 2008 #29 sınavda çıksa ben türkçe sorusu zannederdim uzun görüce aman bi sorudan nolcak diyip boş yada sallardım
sınavda çıksa ben türkçe sorusu zannederdim uzun görüce aman bi sorudan nolcak diyip boş yada sallardım
•£smer_BeBeq• Bayan Üye 14 Tem 2008 #32 öf öf öf bu ne be tek bu soruyu sorsalar bile bi 3 saat vermeleri lazım
T tuğçes Bayan Üye 10 Eyl 2008 #34 çok uzun yhaaa öss de çıksaydı zmanım onu okumakla geçerdi çzömeklee değil