---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Hiç kimse.
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 24 Tem 2010 #21 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Hiç kimse.
Halitkarabela Kayıtlı Üye 25 Tem 2010 #22 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? gu-een
Buğra1 Kayıtlı Üye 25 Tem 2010 #23 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: ben almak değilde buğra ve akına vermek isterdim .. ( Genişletmek için tıkla ... Anıl'dan :8:
---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: ben almak değilde buğra ve akına vermek isterdim .. ( Genişletmek için tıkla ... Anıl'dan :8:
byn kopuq Bayan Üye 25 Tem 2010 #24 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? hiççkmse
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 25 Tem 2010 #25 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? kimse
By-SeVv Kayıtlı Üye 29 Tem 2010 #26 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? canSu^^'dan
Deathalone Banned 2 Ağu 2010 #27 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? aşkımdan
' T!p!Kk~ßéL@ ' Banned 2 Ağu 2010 #28 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? aŞkısınDannn
_yuLaf_ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #29 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Her gece olduğu gibi, ömrümün bundan sonra kalan zamanında da -blood8787-
---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Her gece olduğu gibi, ömrümün bundan sonra kalan zamanında da -blood8787-
Deathalone Banned 3 Ağu 2010 #30 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Ms.SwoRd_05' Alıntı: aŞkısınDannn Genişletmek için tıkla ... :50: aşkımdan
---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Ms.SwoRd_05' Alıntı: aŞkısınDannn Genişletmek için tıkla ... :50: aşkımdan
blood8787 Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #31 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Herzaman ki gibi bitanemm _yuLaf_ dan =$
---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Herzaman ki gibi bitanemm _yuLaf_ dan =$
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 8 Ocak 2011 #32 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Bu msja ilk bakan kişiden xD
'-DamLa Bayan Üye 9 Ocak 2011 #33 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Gizemmm'den xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Ocak 2011 #34 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Nazlımdan
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Ocak 2011 #35 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Büşramdan
G Gülümse. Bayan Üye 9 Ocak 2011 #36 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? Buğradan
Zulrajas Kayıtlı Üye 13 Ocak 2011 #37 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? hamza abi burda dediler geldim ben...
mr.monk Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 #38 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? tabii ki hamza abiden.
İnci 1907 Prenses 21 Ocak 2011 #39 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? kimseden almıyım.
'-DamLa Bayan Üye 21 Ocak 2011 #40 ---> Bu sitede İyi geceler öpücüğünü kimden almak isterdiniz ? emeLimden