Bu Site Yakinda Hacklencek Lan Lamerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x-rooteam

Banned
Bizim Giremiyeceğimiz Hiçbir Yer Yok,sisteminizi Hackleyip,server Kurcaz,görevimiz Türk Sitelerini Hacklemektir
Gerilla Yolunda Ilk Saldirimiz Sizin Gibi Ibneler Olucaktir,gerilla Pkk El Ele Türklerin Sitelerinin Hepsini
Hackliyeeğiz,sizi Gibi Ucuz Lamerler,siteniz Hacklencez Ve Içindeki üyelerin Msn Adreslerini Alcaz

zuahaha komedı bu harbi bebe yada cocuk ..

1 - hacker asla hackerım demez

2- hacker asla hacklıcem demez - iccraat gosterir

3 - gerilla mı :| hahaha

4- sıtelerı hackledın hadı eyw msnlerı hacklıcez demıs komedi

5 - ibbneler demıs koptum ya

kendini hacker sanan kıro demektir aslen anlamı...lümpen henüz entellektüelliğin tanımını bilmeden olduğunu zanneden tiplerken lamer ise hack olmadan olduğunu varsayan zat... hahaha

Bizim Giremiyeceğimiz Hiçbir Yer Yok,sisteminizi Hackleyip,server Kurcaz,görevimiz Türk Sitelerini Hacklemektir
Gerilla Yolunda Ilk Saldirimiz Sizin Gibi Ibneler Olucaktir,gerilla Pkk El Ele Türklerin Sitelerinin Hepsini
Hackliyeeğiz,sizi Gibi Ucuz Lamerler,siteniz Hacklencez Ve Içindeki üyelerin Msn Adreslerini Alcaz

(:) Mother F u c K (:)

ya ben diyom ama beni dinlemiyosunuz abicim dönem kıroshekill dönemi aha bitanede bu hyar işte allahın fordcusu :)

Fıkra gibiydi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri