---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Dinlemedim H.I.M
-cNn- Bayan Üye 18 May 2010 #922 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. diNleMem enRique igLesiaS
LaNéDLy qHz Bayan Üye 18 May 2010 #923 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Taking Back My Love Haydut
-cNn- Bayan Üye 18 May 2010 #924 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. diNlemem ya bN buRda çoK ilGinÇ ŞarKcı duYuyoRum saNıRım bu koNuda biRaz biLgiSizim yaDa heP ayNı sanaTçıLarı diNliom suPer juNior
---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. diNlemem ya bN buRda çoK ilGinÇ ŞarKcı duYuyoRum saNıRım bu koNuda biRaz biLgiSizim yaDa heP ayNı sanaTçıLarı diNliom suPer juNior
LaNéDLy qHz Bayan Üye 18 May 2010 #925 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Bende hiç duymadığım sanatçıLarı ( DinLemedim Linkin Park
---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Bende hiç duymadığım sanatçıLarı ( DinLemedim Linkin Park
-cNn- Bayan Üye 18 May 2010 #926 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. in the end (arkaDaş saOlsun zoRla diNletti) teOman(hoş bN diNlemeM aMa)
---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. in the end (arkaDaş saOlsun zoRla diNletti) teOman(hoş bN diNlemeM aMa)
** TıLsıM ** Bayan Üye 18 May 2010 #927 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. kupa kızı ve sinek vaLesi tokio hoteL
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 18 May 2010 #928 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. dinlemem murat dalkılıç
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 18 May 2010 #930 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. ümit aksoy la düeti oynayın ekin........
Sнeкeя`Sнeч Bayan Üye 19 May 2010 #931 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. dinLemem Atiye Deniz ?
GeishaEva* Bayan Üye 19 May 2010 #932 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Teoman düeti KAL. Funda Arar.
B By SerhaT Kayıtlı Üye 19 May 2010 #933 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Dinlemem Qarizma
` βэγzα ' Banned 20 May 2010 #936 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. eLini tutmasam Demet Akalın
** TıLsıM ** Bayan Üye 20 May 2010 #938 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. sevmem rafet eL roman
AySe^^ Bayan Üye 21 May 2010 #939 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. Seni Seviyorum,yaLancı şahit vs.. Mustafa ceceLi
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 21 May 2010 #940 ---> Bu Şarkıcının En Sevdiğiniz Şarkısı ?.. şarkı Tarkan