Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

Soğuk bir Ankara sabahina Şebo'mun parcalariyala merhaba demek..Rabbim seninle de merhaba dedirtmeyi nasip etsin.

sana gelsin [MENTION=156106]Ente[/MENTION]
Sebnem Ferah - Yağmurlar

bu güzel sonbahar sabahında kendine gelmeye çalışanlara..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
tatlım sağol bugün neşelenmeme sebep oldu stresim geçti xD

Buda bize gelsin

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=42515]She[/MENTION]' [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

Moderatör tarafında düzenlendi:

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
tatlım sağol bugün neşelenmeme sebep oldu stresim geçti xD

Buda bize gelsin

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=42515]She[/MENTION]' [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

hatalı oldu düzelttim iyi dinlemer prensesler :)

Bu çok iyi geldi [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]'m :) Aşk benim aşkım kalp benim kalbim. Ayıplayana kapı gibi gerekçe :R

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] [MENTION=153273]Amor[/MENTION] [MENTION=42515]She[/MENTION] sizlere gelsin :)

İyiki müzik var Yoksa stres dolu olcm bu hatunun sesi güzel de yaşlandıkça güzelleşiyor yahu maşalah ;) eline sağlık sevgi pıtırcığım

Rica ederim, hepinize iyi dinlemeler :)
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Aynen öyle balım. İki gözümsün bu arada söyleyim dedim :R

Sağol [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] sana burdan kocaman sevgilerimi gönderiyorum ♥

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri