Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=30416]Bezmi$h[/MENTION]

Şarkı çok iyi geldi :) buda benden taaaa oralara gitsin

Cenk'i

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] tşk ederim ;) buda benden size gelsin

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] :) evet boşunamı dıyoruz hemşerim tarzlarımız hemen hemen aynı dıye :D

daha neler dınlıyorumda paylaşamıyorumki :p banlanırım :)

çok guzel şarkılarda varda tam en guzel yerınde pattt bıpppp oluyor gıdıyor şarkı :s

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] :) evet boşunamı dıyoruz hemşerim tarzlarımız hemen hemen aynı dıye :D

daha neler dınlıyorumda paylaşamıyorumki :p banlanırım :)

çok guzel şarkılarda varda tam en guzel yerınde pattt bıpppp oluyor gıdıyor şarkı :s

Rap dinlemenin zaraları işte. xD
Küfürlü Şarkımız çok özellikle red allame joker ais felan.

evet :D

arada radyodan şarkı ısterım ben şarkı slow devam edıp tam ortasında bır patlatıyor seyı :D

yayın kesılıyor hemen çok hızlı ettınden yetişemiyolar yada bır anlık dalgınlık ama bu hep olmuyor.

hıc unutmam bır dj bana allah belanı versın dedi :D

dur onuda anlatayım sımdı sabah yayına katılcam ılk başta adımı sordu bırisi sonra bekleyıp konuk oldum buyrun felan dıyor adam adınız neydı felan dedım
adım cin :D

yayında 5 sanıyelık duraklama oldu bır sessızlık ney ney dedı dedım cın :D

sonra neyse guluştuk bıraz sonra dedım sole bole şarkı slow herkese gelsın tamam dedı eskı bır sarkı ve sarkıda adam bır anda bır kufur edıyor neyse sonra şarkım calınırken adam tam soverken durdu sarkı dj böle alalh belanı versın senın cın dıyor :D

umarım buraya yazmak yasak değildir valla ıcımden geldı yazdım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri